Etusivulle  
::: Keskustelu - Etusivu :::


Keskustelupalsta

Saksanpaimenkoiraliitto ry.:n keskustelupalsta on uudistunut. Ennenkuin jatkat pidemmälle, lue allaoleva info turhien ihmetysten välttämiseksi.

Rekisteröityminen ja oikeudet

SPL:n keskustelupalstalle ei pysty rekisteröitymään automaattisesti. Nimimerkkikirjoittaminen ei ole sallittua, vaan rekisteröitynä nimimerkkinä tulee käyttää omaa, oikeaa nimeään.

Sivustolla pystyy vierailemaan ja seuraamaan keskustelua rekisteröitymättä. Ainoastaan rekisteröitynyt käyttäjä pystyy kirjoittamaan palstoilla, ja ainoastaan SPL:n jäsenet voivat rekisteröityä palstalle

Rekisteröityminen käytännössä

Keskustelupalstalla on sivun ylälaidassa linkki "Rekisteröidy". Lue tarkkaan keskustelupalstan käyttäjäsopimus ennen hyväksymistä. Käyttäjätunnukseksi ei kelpaa nimimerkki vaan sen on oltava oma oikea nimesi, muotoa "Etunimi Sukunimi" (esim. Matti Meikäläinen).

Rekisteröitymiskaavakkeen täytön jälkeen saat sähköpostia, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi olevan passivoitu. Ylläpito käsittelee käyttäjätunnushakemuksesi (muista, että tarkastuksen hoitavat ihmiset joten käyttäjätunnuksesi ei aktivoidu heti!) ja mikäli olet toiminut ohjeiden mukaan tulee sinulle mailitse ilmoitus käyttäjätunnuksesi aktivoinnista.

Sääntöjen vastaiset ja ilman oikeaa jäsennumeroa olevat käyttäjätunnushakemukset poistetaan ilman eri ilmoitusta.

Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia ylläpidolle, spl.webtiimi (at) spl.fi.

Toimikuntien jäsenet, SPL-maalimiehet sekä koulutusohjaajat

Rekisteröityessäsi keskustelupalstalle, laita e-mailia osoitteeseen spl.webtiimi (at) spl.fi jossa ilmoitat nimesi sekä esim. mahdollisen toimikunnan johon kuulut.

Keskustelu- sekä tiedotuspalstalle >>>