Näyttelyiden anominen

Saksanpaimenkoiraliiton toimikuntien tiedotteet
Vastaa Viestiin
Seppo Goman

Näyttelyiden anominen

Viesti Kirjoittaja Seppo Goman » 06 Kesä 2011 17:46

Kesäinen tervehdys,

Saksanpaimenkoiraliiton näyttelyt vuosille 2012 ja 2013 ovat haettavissa kaikille alaosastoille.
Huomioikaa että päänäyttely v. 2012 on 8-10.6 järjestäjänä SPL-Itäuusimaa sekä SPL-Kotka ry:n erikoisnäyttely 4.-5.2.2012

Näyttely anotaan käyttämällä siihen tarkoitettua lomaketta, joka löytyy nettisivuilta http://www.spl.fi Lomake lähetetään SPL – toimistoon ja liitteenä pöytäkirjanote alaosaston johtokunnan kokouksesta, jossa on päätetty anoa alaosastolle näyttely. Näyttelytyyppi on ilmettävä pöytäkirjanotteesta.

Erikoisnäyttely-anomus vuodelle 2013 tulee toimittaa liiton toimistoon 15.8.2011 mennessä, josta se toimitetaan hallituskäsittelyn jälkeen järjestävän alaosaston kennelpiiriin syyskuun loppuun mennessä. Kennelpiiri toimittaa anomuksen lausunnon kera SKL-FKK:lle lokakuun loppuun mennessä.

SPL-näyttely vuodelle 2012 tulee anoa 15.8.2011 mennessä. Anomus toimitetaan kuten erikoisnäyttelyssä pöytäkirjanotteen kera, liiton toimistoon.

Erillinen pentukatselmusanotaan vähintään kuusi (6) kuukautta etukäteen, muuten kuten yllä.

Alaosasto voi anoa yhdistetyn erikoisnäyttelyn ja pentukatselmuksenvaihtoehtoisesti siten, että :
- anomus molemmista menee kennelpiirin kautta, ja SPL-tuomareita ei voida käyttää
- aikuiset anotaan kennelpiirin kautta ja pennut liiton kautta, jolloin pennuille voidaan käyttää SPL-tuomareita. Suosimme jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Seuraavassa selvyyden vuoksi mitä eri näyttelymuodot tarkoittavat.
Erikoisnäyttely on SKL-FKK:n hyväksymä virallinen näyttely, jossa jaetaan sertifikaatit ja tulokset rekisteröidään SKL- FKK:ssa. Rotujärjestö voi järjestää erikoisnäyttelyitä vuosittain yhden kutakin alkavaa 500 rekisteröityä koiraa kohti. Laskentaperusteena käytetään anomisajankohtaa edeltävän vuoden lopussa ollutta määrää.

SPL-näyttelyssä ei jaeta sertifikaatteja, eikä näyttelyn tuloksia rekisteröidä SKL-FKK:ssa. SPL-näyttelyssä saatu tulos SV-tuomarilta oikeuttaa D- tai FIN-jalostustarkastukseen, SPL-tuomarilta saatu tulos oikeuttaa FIN-jalostustarkastukseen.

Pentukatselmuksen tuloksia ei rekisteröidä SKL-FKK:ssa.

Näyttelyn järjestäminen on alaosastolle hyvä tilaisuus tehdä itseään tunnetuksi alueellaan ja hankkia pääomaa toimintaansa. Ottakaa yhteyttä jos kysyttävää ajankohdasta tai muusta...

Saksanpaimenkoiraliiton näyttelytoimikunta

Seppo Goman
050-5603615
seppo.goman@spl.fi

Vastaa Viestiin