Avoimuushaaste alaosastoille

Saksanpaimenkoiraliiton toimikuntien tiedotteet
Vastaa Viestiin
Marko Kurkinen
Viestit: 953
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Avoimuushaaste alaosastoille

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen » 02 Elo 2011 18:44

Kaksi asiaa nousee monesti esille kun puhutaan eri organisaatioista, avoimuus ja tiedotus. Nämä asiat ovat myös alaosastoissa hyvin tärkeitä jäsenistön kannalta. Monesti liitossa hallitus tai alaosastoissa johtokunta mielletään varsinkin aloittelevien jäsenten keskuudessa joksikin salaseuraksi.

Tämän vuoksi esitän haasteen alaosastoille että julkaisevat johtokunnan, ja jopa mahdollisten toimikuntien, pöytäkirjat netissä jäsenilleen. Aluksi vaikka kaikki tämän vuoden pöytäkirjat ja jatkossa aina kokouksen jälkeen. Pääliitossa hallituksen pöytäkirjat ovat olleet luettavissa netissä vuodesta 2004 alkaen, ja nykyisin pöytäkirjojen julkaisua pidetään jo itsestäänselvyytenä. Tämä sama käytäntö pitäisi olla myös alaosastoissa. Usein se yksittäistä jäsentä lähin asia tapahtuu juuri alaosastossa. Jos ihmiset pidetään ajantasalla mitä alaosastoissa suunnitellaan ja touhutaan , niin varmaan kynnys lähteä mukaan eri juttuihin alaosastotasolla helpottuu.

Myös jäsenten kannattaa pyytää alaosastonsa pöytäkirjoja julkaistaviksi, jos niitä ei muuten ole julkaistu. Tai ainakin kysyä miksi niitä ei voisi julkaista.

-tiedotustmk

Vastaa Viestiin