Haku SPLn edustusjoukkueeseen WUSV Agilitycuppiin Italiaan

Saksanpaimenkoiraliiton toimikuntien tiedotteet
Vastaa Viestiin
Riikka Veikkanen
Viestit: 123
Liittynyt: 18 Tammi 2008 11:44

Haku SPLn edustusjoukkueeseen WUSV Agilitycuppiin Italiaan

Viesti Kirjoittaja Riikka Veikkanen » 06 Kesä 2019 08:42

HAKU SAKSANPAIMENKOIRALIITON JOUKKUEESEEN WUSV-AGILITYCUPIIN ITALIAAN 2-5.10.2019


Joukkueeseen hakeminen

Joukkueeseen voi hakea Saksanpaimenkoiraliiton jäsen, joka on kilpaillut agilityliiton järjestämissä kilpailuissa saaden niissä tuloksia rekisteröidyllä saksanpaimenkoiralla. Hakemuksessaan ohjaaja sitoutuu vastaamaan omistaan ja koiransa/koiriensa kustannuksista. Saksanpaimenkoiraliitto tukee joukkuelaisia vuosittain päätettävällä summalla, tänä vuonna se on 500e per ohjaaja. Saksanpaimenkoiraliitto määrää joukkueen koon ottaen huomioon järjestäjän joukkuekoolle annetut määräykset. Tänä vuonna joukkueen minimikoko 3, maximi 5.

Joukkueeseen haetaan heinäkuun loppuun mennessä ja Saksanpaimenkoiraliitto ilmoittaa valinnat 10.elokuuta mennessä, jotta valituksi tulleet voivat tehdä matkavalmistelut. Joukkueeseen haku spl.toimisto@spl.fi , viestiin ohjaajan tiedot ja liitteeksi kopio kilpailukirjasta.

Joukkueeseen valitaan siihen hakeneet koirakot seuraavan rankingin mukaisesti

1) ne saksanpaimenkoirat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan saman vuoden Suomen agilitymestaruuskisoihin. Kriteerit http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/a ... kilpailut/ Mikäli tämän kriteerin mukaisia hakijoita on enemmän kuin joukkuekoko, niin pisteytetään koirakoiden nollatulokset kohdan 2) pisteytyksen perusteella.


2) pisteytyksen perusteella koirakot, joilla on suorituksia edeltävän vuoden aikana

tulos 1-lk 2-lk 3-lk
0 10 p 15 p 20 p
0,01 - 5 5 p 7,5 p 10 p
5,01 - 10 3 p 4,5 p 6 p
10,01 - 15 1 p 1,5 p 2 p

Taulukko on sama, jota käytetään junior european openissa http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/a ... pean-open/


3) Koirakoiden ollessa tasapisteillä kohdan 1 ja 2 jälkeen, käytetään valinnassa kriteerinä sijoituslaskelmaa, jolloin koirakon tulosten kilpailusijoitukset ratkaisevat valinnan. Sijoituksesta 1 saa eniten pisteitä jne.

4) Jos joukkueeseen valituista koirakoista joku ilmoittaa estyneensä osallistumaan, niin seuraavalla sijalla oleva on oikeutettu joukkuepaikkaan niin kauan kuin wusv-säännöt antavat myöten, sekä koirakko pystyy kilpailuihin lähtemään.


Joukkueen johtaja

Joukkueenjohtajaksi voi hakea vastaten omista kustannuksistaan. Mikäli joukkueenjohtajaksi ei ole hakijoita, niin joukkue valitsee keskuudestaan johtajan. Liiton hallitus hyväksyy joukkueenjohtajan.Kohtaan 1 tarkennusta :
Osallistumiskriteerit Suomen Agilitymestaruuskilpailuihin :
Ohjaajalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi ja hänen on oltava Suomen kansalainen. Ohjaaja edustaa sitä yhdistystä, jonka kilpailulisenssillä hän kilpailee. Kilpailulisenssinhaltijan tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä.
Osallistumisoikeus on koirilla, jotka ovat tunnistusmerkittyjä ja rekisteröityjä Suomen Kennelliiton rotukoirarekisteriin. Kiimassa olevan nartun tulee käyttää juoksusuojaa kilpailupaikalla ja sen talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Juoksusuoja poistetaan kilpailusuorituksen ajaksi. Kiimassa oleva narttu kilpailee kuitenkin normaalisti kisanumeronsa osoittamalla paikalla lähtöjärjestyksessä.
Yksilö SM-kilpailujen tulosvaatimukset tällä hetkellä
Tulosvaatimukset ovat koirakkokohtaisia. Koirakon (ohjaaja ja koira) tulee täyttää joku seuraavista kriteereistä:
• Edellisen vuoden suomenmestari,
• Hallitseva piirinmestari nollatuloksella, tai
• Koirakon tulee olla saavuttanut 2.6.2016 – 6.6.2017 välisenä aikana kolmosluokassa vähintään seitsemän (7) nollatulosta. Nollatuloksista kaksi (2) saa olla hyppyradalta. Seitsemän nollatuloksen pitää sisältää vähintään yksi (1) tuplanollatulos. Nollatuloksia pitää olla saatu vähintään kolmelta (3) eri tuomarilta.
*) Tuplanolla: Suomessa samalla paikkakunnalla, samana päivänä, kunkin koiran peräkkäisissä kolmosluokan kilpailuissa tehdyt nollatulokset, tuplanollan nollista vain toinen saa olla hyppyradalta. Tuplanollan molemmat nollat kelpaavat vaadittujen seitsemän (7) kpl:n nollien lukumäärään. Tuplanollat tullaan todentamaan SAGI:n tulostietokannasta, joten tuplanollia ei tarvitse varmentaa koiran kilpailukirjaan.
Esimerkki: Jos paikkakunnalla on kolme starttia, tuplanolla toteutuu mikäli koirakko tekee nollatuloksen ensimmäisessä kilpailussa, on poissa toisesta kilpailusta ja tekee nollan kolmannessa kilpailussa (koiran peräkkäiset startit). Tuplanolla ei toteudu, mikäli kolmesta startista keskimmäisen tulos ei ole nolla.
Kilpailut, joissa kilpailukirjaan merkittävä tulos muodostuu kahdesta osasuorituksesta (SM-kilpailut, maajoukkueen karsintakilpailu) eivät kelpaa ns. tuplanollaksi, koska kyseessä katsotaan olevan vain yksi kilpailu.

Vastaa Viestiin