Päättötyö nuoren koiran luustokuvista + virallisista kuvista

Terveyteen liittyvät aiheet

Päättötyö nuoren koiran luustokuvista + virallisista kuvista

ViestiKirjoittaja Nina Nevalainen » 04 Helmi 2010 11:14

Hei!

Olen Kannuksen kennellinjalla neljännen (ja viimeisen) vuoden opiskelija. Päättötyökseni olen ottanut aiheen: Nuoren koiran luustokuvaustulosten suhde aikuisiän luustokuvaustuloksiin. Tarkoituksena olisi siis suomennettuna kyselyn avulla selvittää, kuinka paljon välikuvausten tulokset ovat samaa luokkaa virallisten kuvaustulosten kanssa. Samalla on tarkoitus myös hieman kartoittaa minkä hintaisia kuvaukset ovat ympäri Suomen. Huom! Kyselyyn kelpaavat myös koirat, jotka ovat esim. tapaturman takia kuvattu nuorena, ei siis välttämättä tarvitse olla kyse vain ja ainoastaan tarkoituksella otetuista välikuvista!

Kyselyyn haetaan mukaan sekä koiria, joiden luustokuvissa ei ole tapahtunut muutoksia (esim. priimaa alusta loppuun), että koiria, joilla on jonkinlaisia muutoksia ollut välikuvista virallisiin kuviin (esim. irtopaloja tms)!

Toivon mahdollisimman suurta osallistujamäärää, jotta päätelmiä voisi edes jollain tasolla uskottavasti esittää. Vastausaikaa on maaliskuun loppuun, jonka jälkeen alan vastauksista kasata työtäni.

Kyselykaavake löytyy täältä:
http://www.lonelyone.net/emppu/kyselykaavake.doc (Microsoft Word)
http://www.lonelyone.net/emppu/kyselykaavake2.rtf (RTF-tiedosto)

Lähetä täytetty kaavake minulle sähköpostiin osoitteeseen postia.ninalle@gmail.com . Kiitos tuhannesti vastaamaan ehtiville! :)

P.S. Kaavaketta saa lähettää eteenpäin, ja myös kysymykset voi lähettää ylläolevaan s-postiosoitteeseen.
Nina Nevalainen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 28 Tammi 2008 22:14

Re: Päättötyö nuoren koiran luustokuvista + virallisista kuvista

ViestiKirjoittaja Arja Valtonen » 04 Huhti 2010 18:54

Höh, jotenkin jäänyt kokonaan huomioimatta tämä. Laitoin kuitenkin tulemaan, 31.3 mennessähän se näköjään piti lähettää. Ehtiköhän kuitenkin vielä?
Arja Valtonen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 03 Joulu 2007 23:33


Paluu Terveys