Talin huipun koulutus

SPL:n Koulutukseen ja kokeisiin liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Christine Strid

Talin huipun koulutus

Viesti Kirjoittaja Christine Strid » 16 Syys 2003 07:57

Löytyykö ketään ystävällistä sielua, joka tietäisi kertoa, että milloin ja mihin aikaan Helsingin Talin huipulla on sakemannien koulutusta? Olisi kiva käydä tutustumassa pikkuneidin kanssa.
Olen kuullut niin monenlaista tietoa ja onko ilmoitustaulun tietokaan ajantasalla.
KIITOS

Lari Luoma

Viesti Kirjoittaja Lari Luoma » 16 Syys 2003 08:50

Kannattaa varmaankin kysellä Helsingin alaosastolta. Heillä on viimeisin tieto omista treeneistään. http://www.spl.fi/ao/helsinki/

Päivi Ollikka

Viesti Kirjoittaja Päivi Ollikka » 16 Syys 2003 08:51

Moikka!
SPL -Helsinki ry toimii Talin huipun kentällä. Siellä toimii myös moni muu yhdistys ja kaikissa niissä on tottiskoulutusta, joten kaikenlaista tietoa tulee varmasti :lol:
Meidän tiedot ja harjoitus ajat löytyy alaosastot linkissä täällä liiton sivuilla. Sieltä saat yhteyshenkilöiden tiedot ja koulutusajat.Lisäksi ilm.taululla oleva meidän tiedote on ajantasalla. Se toimii lähinnä ulkopuolisislle kentän varausajoista tiedottavana.
Periaatteena, että tottikset on Torstaisin klo 18-19.

Tervetuloa tutustumaan! :)

Christine Strid

Viesti Kirjoittaja Christine Strid » 16 Syys 2003 08:56

KIITOS KIITOS!
Olemme käyneet keskiviikkoisin huipulla, mutta sinä päivänä olisi muutakin harrastusmenoa, joten tuo torstai kuulostaisi hyvältä. Taitaa vaan olla niin, että sielläkin pitäisi olla varmaan jäsen, jotta saisi kouluun tulla vai onko meille "villeille" jokin opetusmaksu erikseen?
No, selviäisihän tuo, kun tulisi käymään.

Päivi Ollikka

Viesti Kirjoittaja Päivi Ollikka » 16 Syys 2003 09:03

SPL:n jäsenyys on siis tietty aina, kun omistaa sessun :D
Meidän oma jäsenyys on niin, että heti ei tarvitse liittyä jäseneksi. Voi rauhassa tutkailla opetusta ja porukkaa, jos homma tuntuu siltä, että täällä vois jatkaa niin sitten on jäsenmaksun aika.
Ei tarvihe sikkaa säkis ostoo :D

Christine Strid

Viesti Kirjoittaja Christine Strid » 16 Syys 2003 09:13

UHHUH!
Alkaa vaan HIRVITTÄÄ tämä jässäreiden määrä :roll: tässä nykyisessä aika hankalassa tal. tilanteessa, mutta...
Täytyypi siis tulla Iitu-neidin (5 kk) kanssa tutustumaan kuitenkin. Pitäisi neidosta kuitenkin yrittää saada jollain tapaa "edustuskelpoinen" otus. Kun ne leikkikaverit vaan siellä kentälläkin kiinnostaa eikä suinkaan oppiminen. Yksin kun mennään ja opetellaan, niin sujuu melkein kuin tanssi, siis MELKEIN... :?

Päivi Ollikka

Viesti Kirjoittaja Päivi Ollikka » 16 Syys 2003 09:46

Muutaman kuukauden voi remmis ihan hyvin mukana katella.
Nyt en enää ole yhdistyksessä päättämässä asioita, mutta tiedän vähän taustaa.
Jäsenmaksu on nyt 25 euroa/vuosi eli n. 2€ kuukaudessa. Sen mukana tulee omalehti 4krt vuodessa. Kerhoillat ovat ilmaiset ja lajikoulutukset sekä tottikset. Lisäksi Talin huipulla on 7h viikossa kenttä käytössä vain jäsenillemme.
Hinta voi kuulostaa paljolta, mutta kenttämaksut on Helsingissä suuret. Talin huipun tuntiveloitus on n.4€ tunnilta, joten jos haluaa itse varata 7 tuntia viikossa Talia niin hinta on 28€/viikko, lisäksi on majan tonttivuokra vuodessa n.200€ + siihen vielä sähköt. Jäsenmaksut kattavat kentän vuokrat ja majan tonttivuokran kokonaisuudessan. Muu raha tarvitsee sitten hommata talkoilla. Uudesta jäsenmaksusta äänestetään syysyleiskokouksesta, jos olemme olleet ahkeria talkoolaisia niin jäs.maksu voi jopa alentua. Tämä nykyinen päätös oli vanhan yleiskokouksen, jossa käytiin keskustelu "Kuka haluaa tehdä talkoita?"...ei kukaan -ainakaan suuria sellaisia, joten sitten nostettiin jäsenmaksua.

Christine Strid

Viesti Kirjoittaja Christine Strid » 16 Syys 2003 09:52

JUH!
Kyllä ymmärrän nuo maksut. Mutta joutuuko ensin liittymään Saksanpaimenkoiraliittoon ja sitten vasta paikalliseen pääsee jäseneksi? Näin olen ymmärtänyt.
Sorry nyt näitä kyselyjä, mutta aina sitä yrittää löytää oikotietä onneen!

Päivi Ollikka

Viesti Kirjoittaja Päivi Ollikka » 16 Syys 2003 10:50

Jep ensin SPL ja sit se oma seura.

Vastaa Viestiin