Autojen jahtaaminen!

SPL:n Koulutukseen ja kokeisiin liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Tanja Paajanen

Autojen jahtaaminen!

Viesti Kirjoittaja Tanja Paajanen » 21 Marras 2003 13:59

Mitä kummaa vois tehdä, kun 9 kk saku uros jahtailee autoja?
Käy oikein vaanimaan kun näkee auton tulevan. Minkään näköstä kontaktia siihen ei saa sillo. Ja jos sen kontaktin on saanut ni menettää samatie ku hoksaa et "hei tuolta tulee auto!! Jee!!"
Sitten kun se hyökkää ja kiskasee hihnasta takasin päin vähän, niin katsoo ihan tyhmänä :o "et mitä sä teet?"

arja valtonen

Viesti Kirjoittaja arja valtonen » 22 Marras 2003 00:07

Meillä oli samanlaista autojen jahtaamista vielä viime vuonna, uros on nyt 2,5 v. Asutaan maalla missä lenkkiteillä kulkee autoja noin kerran tunnissa jos silloinkaan. Vanhemman koiran kasvattajalta sain neuvon mennä Hesaan ruuhka-aikana. Ja niin me mentiinki Mannerheimintielle. Siellä poitsu kulki kuin olisi ikänsä Hesassa lenkkeilly. bussit, autot ja ratikat sai mennä ihan rauhassa. ei minkäänlaista hyökkäilyä.
Mut se ei poistanu arkipäivän ongelmia. Ei auttanu muuta ku johdonmukaisesti kieltää, tiukka EI ku auto lähesty ja napakka nykäisy ku alko kiskoa autoa kohti. Joskus kuului jopa vinkaisu poitsulta, mutta nyt tilanne on korjaantunu. Nyt kulkee vanhemman koiran kanssa ihan rauhallisesti ku auto lähestyy ja menee ohi. :lol:

sami jokinen

Viesti Kirjoittaja sami jokinen » 22 Marras 2003 02:57

Meillä sama "vika".. mut tosiaan ku käy vähänki vilkkaammalla tiellä ni ei se kauaa vaani autoja. Pienen tovin päästä menee eikä etes huomaa autoja!

Vastaa Viestiin