Ruokamerkki!?

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Liisa Iivonen

Ruokamerkki!?

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 26 Huhti 2005 15:08

Niin..
Tunteeko kukaan sellaista ruokaa kuin ProFormance???

Jos joku tunnistaa tai jopa käyttää itse omalle koiralleen niin ilmottaisitko tänne?

Olisi kiva saada kuulla mitä mieltä siitä ollaan. Eläinkaupasta jossa sitä myydään, sanotaan tietysti että se on maailman parasta ruokaa....

Leena Honkanen

Viesti Kirjoittaja Leena Honkanen » 26 Huhti 2005 23:20

Meillä ainakin syödään ProFormance lammas-riisiä (muistaakseni). Ei valittamista. Tiedän monta muutakin sakemannia kenen kipossa tuota safkaa on, enkä ole kuullut huonoa sieltäkään. Tosin koiralle maistuis paremmin pelkkä NEU... (Mut mille koiralle ei?) Hinnaltaankin varsin kohtuullinen.

Anne Susiharju

Viesti Kirjoittaja Anne Susiharju » 04 Touko 2005 13:47

Meillä koiruudet syö välillä Prota, edullinen ja hyvä ruoka. Ainakin meiän koirille käy, turkki kiiltää ja vatsa toimii hyvin eikä kakin määrä ole paha. Talvella ostettiin sitä rasvaista versiota meiän vanhemmalle sakulle, koska se on ulkona omasta tahdostaan melkein koko ajan. kevyempi ruoka ei riittäny ja se alko laihtumaan liikaa. Nyt taas on voitu vaihtaa kevyempään, kun sää lämpenee.

Meillä on sellanen outo(?) tapa, että vaihdellaan välillä nappulaa, käytössä mm juuri tämä aloittajan Pro, sitten on Eukanuba, Hill's, ProPac. Meiän koirien masu kestää vaihdon, eikä ongelmia ole ollut. Ja ProFormance on ollut ihan yhtä hyvä kuin muutkin. Ehkä ainut miinus on pieni nappulakoko, kaverin koira ei tykkää popsia suuhun liian pientä nappua. meillä ei sekään aiheuta ongelmia.

Sirpa Hörkäs

Viesti Kirjoittaja Sirpa Hörkäs » 27 Touko 2005 17:33

Meillä,minkä nappulaa syö,niin popsii ProFormance Adultia.

Hyvin maittaa,eikä peräosaston tuotoksetkaan ole valtavia.Tuo on niin ahne,ettei Annen mainitsema pieni nappulakokokaan haittaa.

Maistuu myös hiukan valikoivammalle papillonille.Eli ei voi kamalan huonoa olla. :P

Katja Kilpeläinen

Viesti Kirjoittaja Katja Kilpeläinen » 13 Helmi 2006 11:02

Juniori on nyt syönyt kyseistä ruokaa reilun pussillisen verran ja vaikka maistuvuus on hyvä, turkki kiiltää ja jätökset on ok kaveri rapsuttelee luvattoman paljon. Epäilenkin että ruoassa on joku ainesosa joka nyt ei sovi koiralle(allergia) ja mietin mitä ruokaa kokeilla seuraavaksi?! Kasvattaja sanoo, ettei ole hyvä vaihdella ruokaa, mutta miten me löydämme sen meille sopivan?! Ja mistä lähteä kokeilemaan, kun ei ole hajuakaan mikä tuon aiheuttaa... Ruoka on lammas-riisi pohjainen. Vinkkejä?

raija tuomisto

Viesti Kirjoittaja raija tuomisto » 13 Helmi 2006 11:25

Meillä syövät myös ko ruokaa(+neuta). Yksi syy siihen on, että on ainut ruokamerkki mitä myydään paikallisessa lemmikkieläinliikkeessä.
Ruoka sopii ja on suht edullista, mitä sitä vaihtamaan ja kun meillä pääsee ruoka aina "yllättäen" loppumaan, pitäis lähteä naapurikunnasta asti sitä hakemaan.

Susanna Tiilikainen

Viesti Kirjoittaja Susanna Tiilikainen » 13 Helmi 2006 23:03

Täällä kanssa ProFormancen puolesta liputtava. Vihreä säkki meillä, tosin voisi olla hieman tujumpaa tähän lihaksen kasvattamis kauteen. Korvataan luilla, lihalla ja läskillä.

Aikaisempi söi samaa kans eikä mitään ongelmia.

Sirpa Hörkäs

Viesti Kirjoittaja Sirpa Hörkäs » 14 Helmi 2006 14:43

Meijän osalta toi edellinen vastaukseni on jo vanhentunutta tietoa. :wink:
Kotiruualla on nykyään molemmat elikot.

Vastaa Viestiin