Maksan kuivatus

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Anu Manninen

Maksan kuivatus

Viesti Kirjoittaja Anu Manninen »

Ostin kaupasta naudan maksaa tarkoituksena, tehdä pennulle jäljelle herkkua...mutta "valmistus" ohjeet uupuvat eli kuinka kauan uunissa ja mikä lämpö?
Tiina Frilander

Viesti Kirjoittaja Tiina Frilander »

Puoli kiloa naudan maksaa ja litra vettä laitetaan kattilaan ja keitetään tunnin ajan. Sen jälkeen maksa pilkotaan pieniksi paloiksi ja laitetaan noin 100 asteiseen uuniin useaksi tunniksi (uunin luukku pidetään auki).
Suvi Hakala

Viesti Kirjoittaja Suvi Hakala »

En suosittele pitämään uuninluukkua auki, tuoksu on muutenkin aikasta hirvittävä :? Eikä kuivatusta kannata tehdä jos on lähiaikoina tulossa vieraita :wink:
Tiina Frilander

Viesti Kirjoittaja Tiina Frilander »

Maksapalat jäävät kosteiksi, jos uunin luukku ei ole raollaan...
Anu Manninen

Viesti Kirjoittaja Anu Manninen »

Kuivatin maksat ennenkuin sain nämä ohjeet, joten teinkö isonkin mokan, kun en keittänyt maksaa ekaks?
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Heitä maksat peliin vaan vaikka raakana niin kuin kaikki muutkin sisäelimet. Kyllä koiran suolisto pystyy sulattamaan ne, samoin kuin nuppineulat, muovin-sekä pahvinpalat ja pumpulitupotkin. 8)

-Christina-
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

..eri asia sitten onkin se, pystytkö itse viipaloimaan sisäelimiä sopiviksi suupaloiksi.. :shock:
Anu Manninen

Viesti Kirjoittaja Anu Manninen »

Kuivatuksen idea mulla oli, et ne säilyis pidempään eli en anna raakana.
Vastaa Viestiin