Jahti&Vahti

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet
Liisa Iivonen

Jahti&Vahti

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 19 Joulu 2006 12:55

Eli onko kukaan syöttänyt kyseistä ruokaa koiralleen? Kaikki kommentit ja kokemukset tervetulleita!!! Olisin mahdollisesti vaihtamassa ruokaa ja eräs tuttava suositteli Jahti&Vahti ruokaa. Syötän nyt Nutro Choice aktiiviselle koiralle tarkoitettua ja jos vaihdan J&V ruokaan niin arkoitus on antaa Ekstra Energyä.

Rohkeasti vaan mielipieitä, niin haukkuja kuin kehujakin jos niitä löytyy!! Kiitollinen olisin :enkeli:

Heidi Eronen

Viesti Kirjoittaja Heidi Eronen » 19 Joulu 2006 22:17

Tosi hyvä ruoka, oma 10kk neiti syö Jahti&Vahti Energiaa ja massaa alkaa jo keräämään hyvin. Tuhtia ruokaa :wink: Eikä ole ees kallista.

Elina Sorjonen

jahti ja vahti

Viesti Kirjoittaja Elina Sorjonen » 20 Joulu 2006 11:11

Täällä kans hyvät kokemukset, meillä uros ja narttu ja molemmille kelpaa hyvin vaikka nirsoja ovatkin :) karva kiiltää ja hyvin voivat! meillä syödään energiaa!

Liisa Iivonen

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 20 Joulu 2006 11:35

Meillä poika on aina syönyt hyvin mutta silti tuppaa olemaan aika hoikassa kunnossa, sillä ajattelin antaa ekstra energyä... saahan tuo sitten vaihdettua energyyn jos alkaa lihomaan, mutta aika vaikea uskoa kun ei sitä ole koskaan mikään lihottanut. Tämänhetkinenkin ruoka kun on aktiiviselle koiralle tarkoitettua. Tosin aikaisempaan ruokaan nähden nyt on hiukan alkanut tulla massaa mutta melko vähän ja todella hitaasti. Laiha tuo on vieläkin. :? Mutta jospa tuo J&V auttaisi siihen. Vaikka onkin aika edullinen niin onkohan silti laadukasta ruokaa, ilmeisesti kun tekin olette tykänneet. Myyjäthän tietenkin sanovat että on mutta edullisuus arvelutti ensin, mutta jos saa koirallensa hyvää ruokaa vähän halvemmalla niin en valita :P
Edellinen meinaan maksoi 54e/15kg eli aika hyvä hinta kerran kuussa. Noh.. mitäpä sitä toisaalta ei koiransa eteen tekisi :lol:

Kuinka kauan teillä kestää tuo 15kg säkki??

Laitan lisäksi välillä sian silavaa ihan raakana ja jauhelihaa silloin tällöin ja loraus öljyä sekaan niin helpottaa kesällä kuivaan ihoon, uiminen kai kuivattaa niin että kutisee koko koiruus. talvella ei sitä ongelmaa ole mutta öljyä laitan silti välillä.
Kiitos kokemuksistanne, hyvällämielellä ostamaan kun ainakin kaksi on tykännyt :P

Elina Sorjonen

jahti ja vahti

Viesti Kirjoittaja Elina Sorjonen » 20 Joulu 2006 11:40

Meillä menee 2 kpl 15kg säkkejä kuussa! kun on 2 koiraa, energia maksaa n.22e ainakin täällä päin agrimarketissa!

Liisa Iivonen

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 20 Joulu 2006 11:48

Eli saman verran sitten kun meilläkin.. Kun tuo meidän rontti syö sen 15kg kuukaudessa. Minkä kokoisia sinun koirat on? Pomo oli viimeksi kun mitattiin ja punnittiin 65cm korkea ja 37kg.. En tiedä onko ihan ajantasalla mutta lähellä kuitenkin.. kaksi vuotta tulee ikää perjantaina... :voitto:

Elina Sorjonen

jahti ja vahti

Viesti Kirjoittaja Elina Sorjonen » 20 Joulu 2006 12:06

Meillä uros 44kg ja narttu 29kg! korkeuksista ei ihan varmaa tietoo... uros vajaa kolme vuotta ja narttu 4 vuotta!

Tuula Siimes

Re: jahti ja vahti

Viesti Kirjoittaja Tuula Siimes » 20 Joulu 2006 15:24

Elina Sorjonen kirjoitti:Meillä menee 2 kpl 15kg säkkejä kuussa! kun on 2 koiraa, energia maksaa n.22e ainakin täällä päin agrimarketissa!
4 koiralle sama määrä, tosin kana-riisiä

terhi järvinen

Viesti Kirjoittaja terhi järvinen » 20 Joulu 2006 15:45

Nappula kausina meilläkin menee tuota extra energiaa.
Aikuisille uoksille mitallinen kaks kertaa päivässä.

Olen ollut tosi tyytyväinen ruokaan, ja näyttää se noille otuksillekkin maistuvan, vaikka suurimmaksi osaksi syövät lihapuurosörsseleitä.

Suvi Hurri

Viesti Kirjoittaja Suvi Hurri » 20 Joulu 2006 17:13

Kuluttaja-lehdessä oli joskus (tämän vuoden puolella) juttu, jossa vertailtiin koiranruokia. Jaht&vahti voitti testin, katsottiin, että hinta-laatusuhde oli parhaiten kohdallaan.

Nutrossa rasva-arvot oli lähinnä sitä mitä pitäisi olla, mutta Jahti&Vahti ei jäänyt kovin kauaksi Nutrosta. Valitettavasti en muista, mitä muita nappuloita vertailussa oli mukana.

Liisa Iivonen

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 20 Joulu 2006 17:47

Kiitos Suvi tiedosta, en ollutkaan kuullut tuosta,kiitos muillekkin vastauksista!! :P tänään ostettiin eka säkki tuota ja illalla katsotaan että maistuuko se herralle itselleen... Nyt on ainakin hyvä mieli antaa sitä :lol:

Lea Ojala

Viesti Kirjoittaja Lea Ojala » 21 Joulu 2006 12:12

Kanariisiä 1 säkki / 2 kk ja vaan tuppaa lihoo :)

Hyvä ruoka ainakin meille ja halpa :tsemp:

Liisa Iivonen

Viesti Kirjoittaja Liisa Iivonen » 21 Joulu 2006 18:13

Niin ne vaan on erilaisia noi koiruudetkin... Tuntuu että vaikka mita söis ja kuinka paljon ni laiha on ja pysyy, ei vaan kai se siitä kun ikää tulee... kuitenki vasta kaks ni harva kaksvuotinen kai mikään todella massiivinen on, tai en tiedä vaikka olisikin? :shock:
Tiedättekö kokeneemmat onko nuo Pomon mitat jotenkin oudot vai kuulostaako parivuotiaan kokoiselta? Siis (65cm ja 37kg) Ensimmäinen koirani niin ei ole tuota aiempaa kokemusta :roll:

Tiia Suikkanen

Viesti Kirjoittaja Tiia Suikkanen » 25 Joulu 2006 17:20

minä olen ainakin ollut tyytyväinen tohon jahtiin ja vahtiin.
Meillä se käy kaikille kolmelle koiralle ja hintakin on kohtuullinen. Kuitenkin kun kuukautta kohden menee 4kpl 15kg säkkejä energiaa.
Mutta suuri on kulutuskin kahdella Tanskandogilla ja yhdellä saksanpaimenkoiralla... :)

Janina Vesala

Viesti Kirjoittaja Janina Vesala » 26 Joulu 2006 00:40

Täällä myös tyytyväinen käyttäjä! En ole vielä kauan syöttänyt, mutta tähän astisista ehdottomasti parasta! Ainut kuivamuona mitä tuo on mielellään syönyt. Laadukasta ja halpaa ;)

Vastaa Viestiin