Jahti vai Vahti?

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet

Jahti vai Vahti?

ViestiKirjoittaja Tita Vester-mäkinen » 06 Touko 2009 11:03

Tuolla varhaisemmissa viestiketjuissa oli ollut ainakin reilu vuosi takaperin tyytyväisiä Jahti&Vahti rouskuttelijoita. Vieläkö maistuu eli onko laatu säilynyt samana? Meillä menee sekaisin kotikutoista ja nappulaa, Nutro Choicella pärjätty hyvin, mutta nyt on tullut sellaista viestiä, että kannattaa vaihtaa. (Ylikansallinen Mars osti valmistajan.) Ovat turrit meillä melkoisia herkkusuita ja todellakaan kaikki ei kelpaa. Eka eläinlääkärin suosittama korvaava oli ainakin ohari (50e!!!) Mihinpä sitä muuhun rahansa pistäisikään paitsi koiran muonaan...
Neu'ta olen myös harkinnut. Miten Lapin ihmiset hoitaa hankinnan? Kakkospakastin ja julmat kylmäkuljetus sydeemit?

Syöminen aina sydämen juttu


Tita
Tita Vester-mäkinen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07 Helmi 2008 12:48

Re: Jahti vai Vahti?

ViestiKirjoittaja Seija Savas » 15 Touko 2009 21:03

Tuosta aikaisemmasta keskustelusta en tiedä, mutta kotona rouskuttaa kaksi hyvillä mielin J&V:tä. Kummallakin on omat nappulansa, lisänä raakalihaa ja vähän muutakin.

Nuorempi oli jo kasvattajalla tottunut penturuokana tähän ja sille sopivaksi en nähnyt aiheelliseksi vaihtaa muuhun. Vanhemman siirsin myös totuttelun jälkeen ko. merkkiin.

Hankaluutena on myyntipisteiden vähyys, joskus saattaa tarpeen tullen olla tietty laji loppu. Olen joskus osunut paikalle juuri täydennysrekan tullen ja ystävällistä palvelua saanut kuorman purkua odotellessa. Nykyään Kennelrehulla on J&V:n säkit tuotevalikoimassa, mikä tietty helpottaa saatavuutta esim. Agri-Marketin alueiden ulkopuolella.

Mielestäni ihan hyvä hinta/laatusuhde, mutta tästähän on niin monta mieltä/kokemusta kuin koiran omistajaakin.
Seija Savas
 
Viestit: 9
Liittynyt: 28 Heinä 2008 20:31

Re: Jahti vai Vahti?

ViestiKirjoittaja Marja Lindgren » 15 Touko 2009 21:15

Täällä myös edellinen söi J&V energiaa ja sopi meille hyvin. Lisäksi annettiin myös lihaa, luita yms. Vantaalta saa jo monesta paikasta.
Marja Lindgren
 
Viestit: 7
Liittynyt: 16 Huhti 2009 9:33


Paluu Ruokinta

cron