luppakorva taisi jäädä

SPL:n näyttelyihin ja ulkomuotoon liittyvät aiheet

luppakorva taisi jäädä

ViestiKirjoittaja Katariina Pekkola » 11 Syys 2005 9:24

Niin se harmittaa kovasti...uros täyttää vuoden tämän kuun lopussa ja toinen korva lerputtaa. Toinen noussut pystyyn n 1.5-2 kk sitten. Toinen korva äärimmäisen löysä. Kun skarppaa, saattaa hetken olla lenkillä pystyssä mutta muutoin puolestavälistä lerputtaa. Kohtalotovereita? Onkohan enää toivoa kiinteytymisestä?
Ylipäätänsä isokokoinen uros ikäisekseen ja vielä suhteellisen löysä. Samanikäisten sakujen omistajien kommentteja olisi kiva kuulla myös ruokinnan/tottiksen suhteen!!!! Meillä ainakin tällä hetkellä hormonit jyllää siihen malliin että keskittyminen erittäin hankalaa. Ruuasta menee advance höystettynä piimällä, viilillä + jos jää kotiruuan tähteitä. Raakaa lihaa en ole vielä antanut.
Katariina Pekkola
 

luppakorva taisi jäädä

ViestiKirjoittaja Ronja Taskinen » 30 Huhti 2006 11:25

Katariina Pekkola kirjoitti:uros täyttää vuoden tämän kuun lopussa ja toinen korva lerputtaa. Toinen noussut pystyyn n 1.5-2 kk sitten.

Jokos on kumpikin korva pystyssä?

Kuulostaa oudolta, ja tosi myöhään on kyllä tuo eka korvakin noussut. Äitipuolen spulla nousi molemmat jossain 3 kk paikkeilla, vaikka välillä lerppuivat vielä siinä vaiheessa. Alle puolivuotias se kumminkin oli kun ihan kunnolla olivat jo pystyssä.

Puolinousseet korvat on kyllä näky. :D
Viimeksi muokannut Ronja Taskinen päivämäärä 18 Joulu 2006 19:15, muokattu yhteensä 2 kertaa
Ronja Taskinen
 

ViestiKirjoittaja Kangasmaa, Laura » 30 Huhti 2006 16:02

Mun koiralla ei mennyt kovin kauan luovutuksesta kun molemmat korvat nousi ja ovat pysyneet pystyssä. Eivät edes hampaiden tullessa laskeutuneet. Ihan harmitti kun ei kk pidempään luppakorvaa "saatu" ihastella. :lol:
Kangasmaa, Laura
 

ViestiKirjoittaja Mervi Tervo » 06 Touko 2006 19:06

No meidän kuopuksella 7kk Lukella korvat lurpotteli ihan täysin vielä 5 kk iässä ja olin jo kirveen heittänyt kaivoon kunnes sain niiiin hyvät teippausohjeet, että 1,5vkon teippauksella nyt molemmat korvat pystyssä. Pehmyet ovat vielä, mutta siitä ne kovovat :P
Aikaisemmin kuuluin ihmisryhmään: "minä kun en koiran korvia teippaa, jos eivät itsestään nouse, niin siinäpähän lurpottavat". Mutta kas kummaa kuinka mieli muuttuu, kun omalle kohdalle sattuu..... :shock:
Mervi Tervo
 

ViestiKirjoittaja Tiina Frilander » 06 Touko 2006 19:32

Miten koiran korvan teippasit? Omalleni jäi toinen korva lörpölleen verikorvan jälkeen. Voisin kokeilla, toimiiko teippaus.
Tiina Frilander
 

ViestiKirjoittaja Mervi Tervo » 07 Touko 2006 7:40

Hei Tiina,
laita mulle sähköpostia, niin voin laittaa tarkempia ohjeita ja vaikka kuvia sitten tulemaan :wink: mervi.tervo@gmail.com
Mervi Tervo
 

ViestiKirjoittaja tuomo_taipale » 08 Loka 2006 20:43

Aikoinaan oli sakemanni jolla korva oikeasti lurpsahti ja oli oikeastaan aina toinen korva aina lurpalla. No ei haittanut mitään itseä ja komea pitkäkarvainen oli! Nyt uusi pentu ja korvat nousivat heti noin 3kk :sena
Muutenkin todella upea pentu. Harvemmin nähnyt näin upeaa ja vielä nimeltään Luke.....
tuomo_taipale
 

ViestiKirjoittaja arja valtonen » 08 Loka 2006 21:06

Edesmenneeltä isolta urokseltani vaurioitui toinen korva tapaturmassa ja se lerppui sen jälkeen. Mutta ei se koiraa eikä meitä haitannut. Se oli sen tavaramerkki. Seuraavilla koirilla on sitten korvat nousseet pystyyn melkein heti luovutuksen jälkeen.
arja valtonen
 


Paluu Näyttelyt