Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

SPL:n näyttelyihin ja ulkomuotoon liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Sanna-Riina Vuorenmaa
Viestit: 79
Liittynyt: 07 Joulu 2007 22:56

Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja Sanna-Riina Vuorenmaa » 22 Maalis 2011 23:24

Tervetuloa lämminhenkiseen ja toivottavasti säänkin osalta lämpimään näyttelyyn Mänttään!

Näyttelypaikka on sama Mäntänvuoren urheilukenttä katetulla katsomolla, kehän viereen saa laittaa tuoleja ja telttoja. Majoitukseen hotelli Keurusselkä on edelleen paikoillaan, joskin konkurssipesän ylläpitämänä. Tuomarina on niin jalostustarkastuksessa, erikoisnäyttelyssä kuin pentukatselmuksessakin Frank Goldlust ”Kennel Frankengold”. Kanttiini valmistaa mahtavat eväät, koirat ovat kauniita ja kehäsihteerit pyörittävät kehät ammattitaidolla.

Viime syksyn näyttelyn jälkeistä purkupalaveria pitäessämme, mietimme ja tuskailimme viime tingan ilmoittautumisia, jotka aiheuttivat paljon lisätyötä. :tuki: Näyttelynjärjestelyissä on ollut ongelmana se, että ilmoittautumiset tulevat ihan viime tipassa, jolloin esim. tietojen syöttäminen ohjelmaan, katalogien valmistus ja kopiointi, puutteellisten ilmoittautumisten tarkastaminen ja oikeiden tietojen etsiminen netistä tai perään kyseleminen yms. valmistelevat toimenpiteet jäävät tosi lyhyellä aikavälillä tehtäväksi. Kun kaikki tehdään talkootyönä oman työn ohella, niin homma on haastava, eikä valveillaolon tunnit tahdo riittää.

Tämä ajattelemamme aikaporrastus oli kokeiluluontoinen yritys ohjata viime tipan ilmoittautujia aikaisempaan aikatauluun. Kennelliiton näyttelyihin yleensä pitää ilmoittautua viimeistään kuukautta aiemmin. Eihän tämä siis ole sinne verrattuna mitenkään aikaista? Nyt SPL-näyttelytoimikunnat ovat ”yleisön pyynnöstä” taipuneet ottamaan ilmoittautumisia vielä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja jopa jatkamaan ilmoittautumisaikaa. Olemme oppineet, allekirjoittanut mukaan lukien, viime tingan ilmoittautumiseen.

Tähän portaittaiseen maksupäätökseen ei ole vaikuttanut se, että Kennelliitto on poistanut osallistumismaksun palauttamisen lääkärintodistuksen perusteella tai se onko näyttelyssä yhtä tai useampaa koirarotua. Tuo palauttamispäätös ei ollut tiedossa, kun me teimme päätöksen maksuportaista ja Koiramme-lehden työsarkapalsta-ilmoituksen. SPL-Keski-Suomi ry:n näyttelytoimikunta on tehnyt päätöksen tästä näyttelystä, että ilmoittautumismaksut palautetaan lääkärintodistusta vastaan, kuten aiemminkin. Toivomme tästäkin asiasta jatkossa suositusta Saksanpaimenkoiraliiton näyttelytoimikunnalta.

Meillä ei siis ole tavoitteena tehdä tällä porrastuksella paljon rahaa, vaan saada ilmoittautumiset ajoissa, jotta näyttelyitä on helpompi järjestää eikä yön tunteja mene luetteloa kasatessa. Aika ei ollut vielä kypsä tällaiselle muutokselle, mutta olemme iloisia, että se on herättänyt keskustelua ja ehkä siellä jossain piilee ajatus ajoissa olemisesta ja tapojen muuttamisesta. Tai näyttelyohjelmaa saadaan uudistettua/muokattua niin paljon, että” kaikenkarvaiset” netti-ilmoittautumiset saadaan suoraan ohjelmaan yksinkertaisesti ja luettelo tulostettua näppärästi. Nykytekniikan aikakaudella se ei liene mahdotonta?

Yleisön pyynnöstä 8) olemme tehneet muutoksia näyttelyyn ilmoittautumiseen:
ilmoittautumiset 29.4. asti postilla ja netti-ilmoittautumisena, jolloin ilmoittautumismaksut ovat aikuisilta 35 e ja pennuilta 25 e.
29.4.-6.5. ilmoittautumiset vain netti-ilmoittautumisena, jolloin ilmoittautumismaksut ovat aikuisilta 35 e ja pennuilta 25 e.
7.5.-13.5. ilmoittautumiset vain netti-ilmoittautumisena, jolloin ilmoittautumismaksut ovat aikuisilta 45 e ja pennuilta 35 e.
Näyttelytoimikunta toivottaa ilolla kaikki näytteilleasettajat, katsojat ja kutsuvieraat tervetulleiksi tähän viralliseen näyttelyyn!
:ruusut: …ja kukaties taas ensimmäinen näyttelyyn ilmoittautunut palkitaan… :ruusut:
Näyttelytoimikunnan ja SPL-Keski-Suomi ry:n puolesta Sanna-Riina Vuorenmaa ”Sansku”

SPL-Keski-Suomi
SPL-alaosastot
Viestit: 122
Liittynyt: 02 Syys 2003 17:32
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja SPL-Keski-Suomi » 24 Maalis 2011 21:17

Näyttelyn nettisivusto avattu, sivuille pääset alaosaston sivuilta http://www.spl.fi/ao/keski-suomi/

T: Spl Keski-Suomen nettivastaava :käsi:
SPL-Keski-Suomi ry.

SPL-Keski-Suomi
SPL-alaosastot
Viestit: 122
Liittynyt: 02 Syys 2003 17:32
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja SPL-Keski-Suomi » 12 Huhti 2011 08:44

Huom!
Vaikka uusi netti-ilmoittautuminen onkin niin näppärä :lol: , älkää unohtako laittaa ilmoittautumiseenne arkistotunnusta! :kiukku: Tai lähettäkää maksukuitista kopio liitetiedostona e_poyhonen@hotmail.com . :kiukku:
Maksamattomia/arkistotunnuksettomia/kuitittomia ilmoittautumisia emme huomioi! :sopimus:

Keväisin terveisin,
Näyttelytoimikunta
SPL-Keski-Suomi ry.


SPL-Keski-Suomi
SPL-alaosastot
Viestit: 122
Liittynyt: 02 Syys 2003 17:32
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja SPL-Keski-Suomi » 15 Touko 2011 23:47

Ilmoittautuminen on päättynyt ja ohessa on näytteilleasettajille lähtenyt infokirje :D :

Hyvä näytteilleasettaja!

Kiitos ilmoittautumisestasi SPL-Keski-Suomi ry:n saksanpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn Mänttään. Perjantaina suoritetaan jalostustarkastus klo. 19.00 alkaen. Lauantaina arvostellaan aikuiset pitkä-karvaiset ja normaalikarvaiset luokissa 12-18 kk, 18–24 kk ja yli 24 kk alkaen klo 9.00. Sunnuntai-na on pentukatselmus, jossa arvostellaan pitkäkarvaiset ja normaalikarvaiset pennut luokissa 5-6 kk, 6-8 kk, 8-10 kk ja 10–12 kk alkaen klo 10. Koiria on ilmoitettu näyttelyyn noin 120 kappaletta. Jotta saisimme sujuvan näyttelyviikonlopun, toivomme, että huolehditte koiranne kehään ajallaan.

Näyttelypaikkana on Mäntänvuoren urheilukenttä (Urheilukentäntie 3, Mänttä). http://kartat.eniro.fi/m/I2AceNäyttelypaikalle pääset seuraamalla näyttelyopasteita tieltä 58 ja Män-tän keskustan tuntumasta. Näyttelypaikalla on katettu katsomo. Paikalla on alaosaston edullinen kanttiini. Urheilukentän läheisyydessä oleva parkkipaikka on pienehkö, mutta oheisesta kartasta ja näyttelyn P-merkkejä seuraamalla voit parkkeerata läheisen Rajakadun varteen tai Savosenmäen koulun pihaan. Näyttelypaikalle Rajakadulta tulee Royal Caninin nauhalla merkitty polku suoraan. Näyttelypaikka on Mäntänvuoren ulkoilualueen vieressä ja yleisen viihtyvyyden kannalta kerätkää koiranne jätökset pois. Näyttelypaikalla on jaossa kakkapusseja.

Noudatamme näyttelyssä Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjä, antidopingsääntöjä ja voimassa-olevia rokotusmääräyksiä. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty ja tunnistus-merkintä tarkastetaan ennen arvostelun alkua kehässä. Luokissa yli 12 kk suoritetaan ampumavä-linpitämättömyyskoe. Luokissa yli 24 kk V-arvosanasta kilpailevilla tulee olla hyväksyttävä koetulos, joten ota kilpailukirja mukaan. Varaa koirallesi mukaan rekisterikirja, rokotustodistukset, talutin, panta ja juomakuppi.

Näyttelyssä arvostellaan myös urosten jälkeläisryhmät. Lauantaina arvostellaan Jambo vom Schollweiherin jälkeläisluokka. Jokaisen näyttelyyn ilmoitetun em. uroksen jälkeläisen on osallistut-tava jälkeläisluokkaan, muutoin koiraa ei arvostella kilpailuluokassa. HUOM! Jälkeläisryhmän ke-rääminen aloitetaan jo klo 8.45, jotta arvostelu voi alkaa klo 9.00.

Näyttelyssä palkitaan viisi (5) luokassaan parhaiten sijoittunutta. Palkinnot jaetaan jokaisen luokan arvostelun jälkeen. Palkintoja ja koirien arvosteluja ei toimiteta jälkikäteen. Arvostelun saa numero-lappua vastaan. Tiedustelut näyttelyyn liittyvistä asioista ennen näyttelyä ja näyttelypäivänä Sanna-Riina Vuorenmaa 040-5143 058 tai Nina Pieviläinen 040-5641919.

Perjantai 20.5
19.00 Jalostustarkastus, 2 koiraa

Lauantai 21.5.
8.00 Ilmoittautuminen ja
rokotusten tarkastus alkaa
9.00 Urosten jälkeläisluokkien arvostelu
9.30 12-18 kk Nartut (17kpl),
Urokset 12-18 kk pitkäkarvaiset (1kpl)
Urokset 12-18 kk (17kpl)
Nartut 18-24 kk (9kpl)
Urokset 18-24 kk pitkäkarvaiset (1kpl),
Urokset 18-24 kk (4kpl)
Nartut yli 24 kk (17kpl)
Urokset yli 24 kk (10kpl)
Kasvattajaluokkien arvostelu

Sunnuntai 22.5.
9.00 Ilmoittautuminen ja
rokotusten tarkastus alkaa
10.00 Nartut 5-6 kk pitkäkarvaiset (1kpl),
Nartut 5-6 kk (5kpl)
Urokset 5-6 kk (6kpl)
Nartut 6-8 kk (5kpl)
Urokset 6-8 kk pitkäkarvaiset (1kpl),
Urokset 6-8 kk (2kpl)
Nartut 8-10 kk (8kpl)
Urokset 8-10 kk (7kpl)
Nartut 10-12 (10kpl)
Urokset 10-12 (3kpl)
Kasvattajaluokkien arvostelu

Tervetuloa saksanpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn Mänttään!

T: SPL Keski-Suomi ry. näyttelytoimikunta
SPL-Keski-Suomi ry.

SPL-Keski-Suomi
SPL-alaosastot
Viestit: 122
Liittynyt: 02 Syys 2003 17:32
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja SPL-Keski-Suomi » 22 Touko 2011 10:47

Heipsis!

Näyttelyn tulokset perjantain ja lauantain osalta (jalostustarkastus, aikuiset luokat) löytyvät näyttelyn sivuiltahttp://personal.inet.fi/koti/nayttely/tulokset.html.

:voitto:

-Nettivastaava-
SPL-Keski-Suomi ry.

Marko Kurkinen
Viestit: 952
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen » 22 Touko 2011 19:55

Kaikki tulokset löytyy liiton sivuilta

Joanne S A Vähämaa

Re: Tervetuloa erikoisnäyttelyyn Mänttään!

Viesti Kirjoittaja Joanne S A Vähämaa » 23 Touko 2011 21:22

Milläs noista arvosteluista sais suomen kielisen version? Osalta koirista se näyttäis puuttuvan. Omiani osallistui sunnuntain kehiin 4kpl ja vaan yhden arvostelu löytyy kahdella kielellä.

Netin sanakirjaa kokeilin huvikseen ja huvia siitä syntykin kun toisella oli tumma rintanappi ja toinen oli venytetty ääliö :lol: :lol: Näillä lausunnoilla en koe olevani kovin onnistunut kasvatustyössä :lol:

Vastaa Viestiin