SPL suojelun mestaruuskilpailut - ilmoittautumiset

SPL:n tapahtumiin liittyvä oma tiedotus-, keskustelu- ja palautekanava.
Laura Havana
Viestit: 174
Liittynyt: 04 Joulu 2007 14:21

SPL suojelun mestaruuskilpailut - ilmoittautumiset

Viesti Kirjoittaja Laura Havana » 09 Elo 2016 20:59

SPL suojelunmestaruuskilpailuhin osallistuvien joukkueiden joukkeenjohtajan yhteystiedot tulee ilmoittaa sähköpostilla os. laura.koistinen@spl.fi.

Samalla pyydämme ilmoittamaan C-osan sisääntulon kappaleet, mikäli kilpailija haluaa oman kappaleen soivan sisääntulossa.

Osanotto-oikeus on SPL:ry jäsenellä, jonka ohjaamalla rekisteröidyllä saksanpaimenkoiralla on oltava tulos seuraavasti:

Suojelussa koulutustunnus IPO-3, c-osuus vähintään 80 p, tulos edellisen vuoden mestaruuskilpailujen jälkeen, edellisen vuoden mestarilla automaattisesti oikeus osallistua.

SPL:ryn jäsen voi osallistua vuosittain yhdellä koiralla/ mestaruuskilpailu. Mahdollisuus osallistua kilpailuihin tulee olla SPL:n jäsenellä jonka koiralla em. tulokset täyttyvät.

Alaosasto voi ilmoittaa enemmän kuin yhden joukkueen ja joukkueenjohtajan. Joukkueen koko on vähintään 3 ja maksimissaan 5 koirakkoa. Joukkueiden maksimäärää ei ole rajoitettu. Alaosaston on ilmoitettava joukkueet ilmoittautumispäivämäärään mennessä.
Joukkueesta karsiutuneet koirat voivat osallistua mestaruuskilpailuihin alaosaston ilmoittamina, mikäli täyttävät edellä mainitut muut osanotto-oikeuteen vaikuttavat seikat. Edellisvuoden lajimestareilla on ko. lajissa osallistumisoikeus mestaruuskilpailuihin ilman karsintakoetta, ja he kilpailevat myös joukkuekilpailussa alaosastonsa ylimääräisinä edustajina (useamman joukkueen alaosaston on nimettävä, mihin hallitseva mestari lasketaan mukaan). Alaosasto määräytyy edellisen vuoden viimeisen päivän mukaan.