1,5 v narttu tarvitsee hoitopaikan loka-tammikuu

Muihin alueisiin kuulumattomat jutut ja tapahtumien ilmoitukset (ei jalostuskoirailmoituksia)
Katja Ojala

1,5 v narttu tarvitsee hoitopaikan loka-tammikuu

Viesti Kirjoittaja Katja Ojala » 14 Elo 2007 16:39

Olen lähdössä reissuun ja kaikki olisi muuten mahtavasti mutta rakkaalta koiralta puuttuu hoitopaikka. Lähtö on ihan syyskuun lopussa ja paluu arviolta tammikuun puolivälissä. En ole vielä ostanut lentolippuja ja voin rukata aikaa koiranhoidon kannalta sopivaksi.

Alma on kilttiäkin kiltimpi, aranpuoleinen. Rakastaa lapsia, on ainakin toistaiseksi tullut hyvin toimeen muiden koirien kanssa (mutta tämähän voi kyllä muuttua juuri tässä iässä). Alma on myös (mielestäni turhankin) rauhallinen, varsinkin näin kesällä, eli ei tarvitse hurjia lenkkejä eikä hommaile omiaan kotona. Se on miellyttämisenhaluinen, perustottelevainen, kertakaikkiaan helppo koira.

Asun Jyväskylässä, mutta voisin tietenkin tuoda ja hakea Alman kunhan ei ihan Kilpisjärvelle asit tarvitsisi lähteä. Sinänsä joku lähellä oleva paikka olisi hyvä että voin käydä ensin tutustumassa paikkaan ja varmistamaan puolin ja toisin että kaikki on ok. Maksan tietenkin kaikki koiran kulut, myös pienen vaivannäkökorvauksen.

Joona Marjanen

Viesti Kirjoittaja Joona Marjanen » 14 Elo 2007 19:15

Täällä saattaisi olla mahdollinen hoitopaikka, asutaan emännän kanssa myös Jyväskylässä. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin jos hoitopaikka vielä hakusessa :)

Terkuin Joona Marjanen, puh. 050 4440999

Jaana Jalasaho

Viesti Kirjoittaja Jaana Jalasaho » 21 Elo 2007 10:35

Myös Hankasalmella mahdollinen hoitopaikka. :)
t.Jaana Jalasaho 040 5469044

Hannele Reini

Viesti Kirjoittaja Hannele Reini » 14 Syys 2007 14:15

Myös Karstulassa(n. 100km jyväskylästä) löytyy mahdollinen hoitopaikka, elleivät juoksut ole kovin ajankohtaisia tuona aikana(meillä on 3 urosta, jotka tulevat toimeen lähes kaikkien koirien kanssa). Yv:llä saa puhelinnumerot yms. Tähän en niitä halua kaikkien nähtäviksi laittaa(häirikkösoitot jne.).

Katja Ojala

Viesti Kirjoittaja Katja Ojala » 28 Loka 2007 09:16

Hei vaan ja suuri kiitos vastaajille hoitopaikkatarjouksista. Anteeksi kun en ole vastannut aikaisemmin, paikka loytyi siis nopeasti Joonan ja tyttoystavan (anteeksi olen unohtanut nimen!) luota.

Alma on nyt siis ollut kuukauden hoidossa, mutta en ole kuullut mitaan kuulumisia! Olisi kiva tietaa miten teilla menee!

Terveisia Intiasta, taalla koiria riittaa, monilla niista on oikein onnellinen elama kun saavat olla vapaana ja toimittaa koiranhommiaan. Eivatka ole silla lailla saikkyja/aggressiivisia kuin kulkukoirat jossain pain maailmaa, ihmisilla ei tunnu olevan mitaan niita vastaan joten niita ei pelotella pois.

Vastaa Viestiin