Kestävä vilkkupanta tms koiralle?

Muihin alueisiin kuulumattomat jutut ja tapahtumien ilmoitukset (ei jalostuskoirailmoituksia)
susanna kannisto

Kestävä vilkkupanta tms koiralle?

Viesti Kirjoittaja susanna kannisto » 07 Marras 2007 13:04

Onko tietoa mistä löytys kestävä valopanta, pitäs tietysti kestää vauhdissa mukana Suomen sääoloissa.
2 eläinkaupan versioo nyt kokeiltu, eka oli pantaan kiinnitettävä kiva pieni "poliisivalo", siitä putos vilkku-osa toisella lenkillä. Toinen oli punainen vilkkuvalopanta, kesti n 2 viikkoa, törmäs vissiin johonkin oksaan tms, ei vilku enää...

Kati Pekkala

Viesti Kirjoittaja Kati Pekkala » 07 Marras 2007 14:15

Itsellä on ainakin ollut käytössä ihmisille tarkoitettu "vilkkupanta". Varmaan löytyy erikokoja. Ei nekään varmaan ikuisia ole, mutta ainakin viime talven kesti ne lenkit mitä teki pimeässä. En kyllä muista merkkiä. Olettaisin, että niitä saa eri kokojakin. :)

susanna kannisto

Viesti Kirjoittaja susanna kannisto » 07 Marras 2007 14:24

Mistä Kati ostit kyseisen pannan?

Riikka Partio

Viesti Kirjoittaja Riikka Partio » 07 Marras 2007 14:41

siitä "poliisivalosta" on tullu uus versio joka on pienempi ja vähempi kierrettäviä osia...syttyy kun kiristää kiinni... edellinenhän oli pitkulainen ja omas oikein mekanismin- meni meilläkin hankeen, mut tää uus tuntuu pysyvän kasassa ilman et tarvii kesken lenkin tarkistella...

Birgitta Vesa-Lehtinen

Viesti Kirjoittaja Birgitta Vesa-Lehtinen » 07 Marras 2007 16:00

Meillä on ollut nyt kaksi talvea sellainen eläinkaupasta ostettu vilkkupanta käytössä. Hyvin on kestänyt ja toiminut kunhan pattereita muistaa välillä vaihtaa :)

Merja Viljanen

Viesti Kirjoittaja Merja Viljanen » 07 Marras 2007 17:06

Tämmösen mä ajattelin koirille ostaa.. Kestosta en vielä tiedä, mutta luulis toimivan...

http://www.hippodome.com/index.php?main ... a2e9e4a834

susanna kannisto

Viesti Kirjoittaja susanna kannisto » 07 Marras 2007 17:33

Edellisellä hurtalla oli samanlainen kuin tuo Merjan linkissä oleva. OLI kestävä, sateissa ja pakkasissa kesti muistaakseni ainakin 2 talvee, mutta valoteho oli aikalailla heikompi kuin tuossa meillä nyt 2 viikkoa kestäneessä discovalovilkkujutussa.
Tuo meidän 2 viikkoa kestänyt panta pistetäänkin nyt maahantuojalle takas, toivotaan et se oli maanantaikappale ja tilalle saatava kestää paremmin!

Kati Pekkala

Viesti Kirjoittaja Kati Pekkala » 07 Marras 2007 23:13

Tuurin kyläkaupasta :) . Tarkempaa merkkiä en muista, mutta oli myynnissä, ja näkyi niitä viimeksikin olevan, eläintarvikeosastolla. Kuvauksena voin sanoa, että on jo itsestään heijastava "panta", neonkeltainen, jossa kiertää punaiset pikkuvilkkuvalot. Pitää katsoa, jos löytäisin jonkun merkin siitä, varmasti niitä kyllä saa useammastakin kaupasta.

raija tuomisto

Viesti Kirjoittaja raija tuomisto » 08 Marras 2007 08:49

Minäkin olen osatanut Keskiseltä tuon saman pannan parilla eurolla. Kestänyt on vielä vaikka vähän heiveröiseltä lamput näyttääkin.
Parhaiten toimivaksi ja helposti mukanakuljetettavaksi olen todennut avaimenperävalon. Saa joka putiikista ja on halpa ja kestävä.

tanja lindholm

Viesti Kirjoittaja tanja lindholm » 08 Marras 2007 10:42

moikka! ootteko käyttäny heijastinliivejä?mulla on itellä,lapsilla ja koirilla ,kaikilla päällä ku pimeällä ulkoillaan,ja varmasti ainaki autoilijat näkee!maksavat täälä tollases halpakaupas alle 3 euroo,eläinkaupas melkee 20e.tietty jos valaistusta tarvii pimeil poluil,ni sitähä siin ei tuu :)

Birgitta Vesa-Lehtinen

Viesti Kirjoittaja Birgitta Vesa-Lehtinen » 08 Marras 2007 11:03

Juuri tuollainen Merjan linkissä oleva on meillä käytössä ja toimii erinomaisesti :)

Vastaa Viestiin