Ystävää etsitään -palsta :)

Muihin alueisiin kuulumattomat jutut ja tapahtumien ilmoitukset (ei jalostuskoirailmoituksia)

Ystävää etsitään -palsta :)

ViestiKirjoittaja Sanna Hannula » 12 Elo 2008 18:16

Eli pistän pystyyn tällaisen topicin, jossa saa kysellä uusia koiramaisia kavereita. Tämmöinen muistaakseni on joskus ollutkin, mutta lienee painunut jo unholaan joten aloitetaan uusi.

Eli aloitan kyselemällä, mahtaisiko Tampereen seudulta/ympäristökunnista löytyä sosiaalistamiskaveria syyskuun alussa kotiutuvalle narttupennulleni? Samantasoinen pentuseura olisi tietty loistava juttu, mutta tutustuttaisiin toki mielellään pennuista pitäviin aikuisiinkin koiriin, jotka eivät heti hermostu penskan kolttosiin :D Leikki/lenkkiseura kelpaa toki myöhemminkin myös emännälle :) mutta varsinkin pentuaikana mukavat kokemukset olisivat tärkeitä. Täältä kun en ketään koirallista vielä tunne.. Niin, ja tarkemmin sanottuna vaikutamme Tampereen Kaukajärvellä, mutta hevosella pääsee.. eiku autolla.
Sanna Hannula
 
Viestit: 18
Liittynyt: 28 Touko 2008 12:17

Re: Ystävää etsitään -palsta :)

ViestiKirjoittaja Reijo Korpela » 13 Elo 2008 7:58

Kannattaa ottaa yhteyttä Tampereen ala-osastoon jossa pyörii penturyhmä. Kokoontuu keskiviikkoisin ja muistaakseni kesätaukokin on jo loppunut. Ala-osaston sivuilta löydät yhteystiedot.
Reijo Korpela
 
Viestit: 98
Liittynyt: 17 Kesä 2008 18:17

Re: Ystävää etsitään -palsta :)

ViestiKirjoittaja Sanna Hannula » 13 Elo 2008 10:48

Jep, sinne olenkin suuntaamassa, koulutuskenttäkin on ihan kävelymatkan päässä :) mutta ajattelin tätäkin kautta kokeilla jos tärppäisi. Vähän hiljaista on vielä..
Sanna Hannula
 
Viestit: 18
Liittynyt: 28 Touko 2008 12:17


Paluu Muut asiat ja ilmoitukset

cron