Naamakirjasta kopioitu

Muihin alueisiin kuulumattomat jutut ja tapahtumien ilmoitukset (ei jalostuskoirailmoituksia)

Naamakirjasta kopioitu

ViestiKirjoittaja Joanne S A Vähämaa » 04 Tammi 2012 23:50

Onko kukaan nyt Kuusamossa? Tarvitaan apua että saksanpaimenkoira Eviloves Midi löytyisi, ollut nyt 24h hukassa, lähti eilen (3.1.) riistan perään ja on vieraissa maastoissa lomareissulla. Kaikki kontaktit on jo käyty läpi... Tarkempi koordinaatti Vasaperä ja Siirin nro 045 1206819
Avatar
Joanne S A Vähämaa
 
Viestit: 211
Liittynyt: 09 Maalis 2009 13:57
Paikkakunta: Mänttä-Vilppula

Re: Naamakirjasta kopioitu

ViestiKirjoittaja Kaisu Kainulainen » 05 Tammi 2012 7:55

Koskapa minun laittama viesti on levinnyt näköjään tännekin niin kuitataan myös että loppu hyvin, kaikki hyvin.
Midi on löytynyt yöllä oltuaan lähes 2vrk reissussa. Posiolainen taksikuski oli sen nähnyt ja tuonut Siirille. Voivat jatkaa loman viettoa rauhallisemmin.
Kaisu Kainulainen
 
Viestit: 85
Liittynyt: 03 Joulu 2007 22:50

Re: Naamakirjasta kopioitu

ViestiKirjoittaja Joanne S A Vähämaa » 05 Tammi 2012 11:13

Hyvä hyvä hyvä :)

Meidän seropinarttu lähti 4vuotta sitten vajaa vuoden vanhana Pallas-Ounas tuntureilla porojen perään. Siellä sit haravoitiin ympäri tuntureita ja aina kun saavutettiin yks tunturin huippu olo oli todella lohduton, kun silmän kantamattomiin jatkuu pelkkää erämaata. Neljän tunnin vaelluksen jälkeen koira kuitenkin ilmestyi ja voi sitä iloporun määrää kun olin jo aivan varma ettei sitä enää ikinä näy. HYI kauheeta, oisin varmaan seonnut jos noin pitkään olis ollut :/

Onneks on nyt turvassa. Eipä niitä koiria kannata lapissa irti pitää. Poro se on ilmeisesti viehättävämpi kun jänis tai hirvi :)
Avatar
Joanne S A Vähämaa
 
Viestit: 211
Liittynyt: 09 Maalis 2009 13:57
Paikkakunta: Mänttä-Vilppula

Re: Naamakirjasta kopioitu

ViestiKirjoittaja Birgit Johansson » 06 Tammi 2012 9:02

Tuli tässä mieleen karkureissuista, että usein, vaan ei aina, mut kannattaa jäädä siihen, mistä koira on ajoon lähtenyt. Ainakin mun omat on aina palanneet siihen, vaikka oisivat pitkäänkin olleet reissussa. Yhtä lähdin kanssa epätoivossani jo hakemaan autolla lähialueilta, mut turhaa se oli. Onneksi olin jo ajanut takaisin siihen lähtöpaikkaan, sillä sinnehän se ilmestyi. Koira on uskomaton suunnistaja ja tietää reittinsä. Tarkoitan siis, että sitä lähtöpaikkaa kannattaa päivystää. Voinen kertoa, et siinä odottaessa tupakkia kuluu... Tietty, toisinkin voi olla, lähteehän koiria joskus kotipihaltaankin ja sitten joutuvat jonnekin hukkaan.
Birgit Johansson
 
Viestit: 103
Liittynyt: 30 Joulu 2007 14:52

Re: Naamakirjasta kopioitu

ViestiKirjoittaja Joanne S A Vähämaa » 06 Tammi 2012 11:03

Meillä kyseinen seropi on yrittänyt opettaa kaikki sakemannit tuohon karkailuhommaan. Se on ite sellanen perkele ettei pysy missään. Rivitalon ulko-ovestakin söi itsensä läpi. Parhaimmillaan ovat vanhimman sakemannin kanssa olleet 5 päivää retkellä, mutta ite tulivat kotiinkin. Ei tosin ihan kevyesti. Kyllä sai houkutella kun olivat niin peloissaan kun laumasta olivat poistuneet niin pitkäks aikaa. Nyt kesällä rakennettiin uus tarha joka pitää sakemannit sisällään, seropia ei sinne edes pääsetetä rikkoon paikkoja. Ja kesän jälkeen ovat olleet kaikki 5 kiltisti kotona. Onneksi ei vielä kerennyt noita pentuja opettaan. Vaikka kyllä ne itsekseenkin on pari kertaa melko pitkän lenkin heittänyt mutta jääneet aina rysänpäältä kiinni niin se on loppunut lyhyeen :) MIKÄÄN ei ole niin vastenmielinen kun karkaileva koira!!!
Avatar
Joanne S A Vähämaa
 
Viestit: 211
Liittynyt: 09 Maalis 2009 13:57
Paikkakunta: Mänttä-Vilppula


Paluu Muut asiat ja ilmoitukset

cron