Vuoden 2006 näyttelyt

SPL:n näyttelyihin ja ulkomuotoon liittyvät aiheet
Saana Moilanen

Viesti Kirjoittaja Saana Moilanen »

Omalla kohdallani se paras tapa on yleensä ollut totaalinen piiloutuminen. Tämä on täytynyt aina tehdä hyvissä ajoin ennen kehään menoa. Jos missään vaiheessa koira näkee minut kehän laidalla, se aivan varmasti kauhoo siinä kohdassa joka kierroksella jalat umpiristissä. Lopulta vasta siinä vaiheessa, kun koiraa alkaa "tympimään" koko touhu (jos kehässä menee kauan ja näin pääsee käymään), juoksentelen koiran edellä kehän ulkopuolella ja tarvittaessa kutsun koiraa.

Tuomarit ovat poikkeuksetta lähes aina erilaisia. Jokaisella on oma näkemyksensä, mutta silti heillä on perustanaan se rotumääritelmä. "Tiukkuudesta" en nyt ihan tiedä, mitä sillä haet, mutta eihän tarkoitus olekaan, että arvosteltiinpa ulkomuotoa tai koiran koesuoritusta, että löysäillään. Saat koirastasi realistisen arvostelun, joka kertoo paitsi itsellesi myös kasvattajallekin paljon.

Eikä siellä näyttelyssä itsensä nolaamista tarvitse pelätä. 8) Mukava ja avartava kokemus se pääosin on (jos ne toisinaan sattuneet huonot säät unohdetaan) ja siellä pääsee tutustumaan sekä ihmisiin, että toisiin koiriin.

Mukavaa kunnonkohotustreeniä teille ja tsemppiä tulevaan näyttelyyn!
sanna pusu

Viesti Kirjoittaja sanna pusu »

kiitos saana!
niin eiku rohkeasti mukaan ja katsomaan miten menee!!! :) ja jos kaikki menee huonosti niin sisulla siitä selvitään kerta se on ensimmäinenkin!!! :voitto:
Saara.Kuikka

Viesti Kirjoittaja Saara.Kuikka »

Kiitoksia vastauksista.
Sanna-Mari Räsänen

saara!

Viesti Kirjoittaja Sanna-Mari Räsänen »

oletko sie millä tavalla kuikka, siis omalta nimeltäsi vai olet menny naimisiin ja sitä kautta vai miten? sillä mie olen kuikka , mutta tuossa joku 8v sit vaihdettiin äidin tyttösukunimeen.... alko vaan kiinnostaa. :D
Saara.Kuikka

Viesti Kirjoittaja Saara.Kuikka »

Ihan olen omalta nimeltäni kuikka,että isän puolelta ovat karjalan andreasta tulleet :)
Vastaa Viestiin