Ystävää etsitään -palsta :)

Muihin alueisiin kuulumattomat jutut ja tapahtumien ilmoitukset (ei jalostuskoirailmoituksia)
Sanna Hannula

Ystävää etsitään -palsta :)

Viesti Kirjoittaja Sanna Hannula »

Eli pistän pystyyn tällaisen topicin, jossa saa kysellä uusia koiramaisia kavereita. Tämmöinen muistaakseni on joskus ollutkin, mutta lienee painunut jo unholaan joten aloitetaan uusi.

Eli aloitan kyselemällä, mahtaisiko Tampereen seudulta/ympäristökunnista löytyä sosiaalistamiskaveria syyskuun alussa kotiutuvalle narttupennulleni? Samantasoinen pentuseura olisi tietty loistava juttu, mutta tutustuttaisiin toki mielellään pennuista pitäviin aikuisiinkin koiriin, jotka eivät heti hermostu penskan kolttosiin :D Leikki/lenkkiseura kelpaa toki myöhemminkin myös emännälle :) mutta varsinkin pentuaikana mukavat kokemukset olisivat tärkeitä. Täältä kun en ketään koirallista vielä tunne.. Niin, ja tarkemmin sanottuna vaikutamme Tampereen Kaukajärvellä, mutta hevosella pääsee.. eiku autolla.
Reijo Korpela
Viestit: 98
Liittynyt: 17 Kesä 2008 19:17

Re: Ystävää etsitään -palsta :)

Viesti Kirjoittaja Reijo Korpela »

Kannattaa ottaa yhteyttä Tampereen ala-osastoon jossa pyörii penturyhmä. Kokoontuu keskiviikkoisin ja muistaakseni kesätaukokin on jo loppunut. Ala-osaston sivuilta löydät yhteystiedot.
Sanna Hannula

Re: Ystävää etsitään -palsta :)

Viesti Kirjoittaja Sanna Hannula »

Jep, sinne olenkin suuntaamassa, koulutuskenttäkin on ihan kävelymatkan päässä :) mutta ajattelin tätäkin kautta kokeilla jos tärppäisi. Vähän hiljaista on vielä..
Vastaa Viestiin