Päänäyttelyn 2011 rohkeuskokeet videoina

SPL:n näyttelyihin ja ulkomuotoon liittyvät aiheet
Päivi Ahola

Re: Päänäyttelyn 2011 rohkeuskokeet videoina

Viesti Kirjoittaja Päivi Ahola »

kirjoitukseni juoni ei tainnut aueta.. mutta meikäläisen sanavarasto on aina juuri tälläinen hieman semioottinen.. häntä heiluu meilläkin:).. naapureille koirani on ihan koiravaan muiden seassa.. se naapurin koira ..ei vielä ole tarvinnut kuin elää sen kera vain:) .toivottavasti ei tarviikkaan runoilemaan ruveta siitä sen enempiä kenenkään kanssa .. koira vaan.. muitten kadunelävien jatkona..
päxä
Marko Kurkinen
Viestit: 948
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Re: Päänäyttelyn 2011 rohkeuskokeet videoina

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen »

Aulis Koistinen kirjoitti:Tämän vuoksi hallitus on päättänyt: Mikäli koira puree maalimiestä suorituksen aikana muualta kuin suojahihasta, suoritus hylätään välittömästi ja koira suljetaan pois näyttelystä.
Aukke avasikin jo hieman tätä maalimiehen koskemattomuutta käsittelevää päätöstä, joten tarkennan tätä vielä. Eli päätös ei koske yksinomaan näyttelyitä, vaan on voimassa laajemmin kaikissa tapahtumissa jossa on suojeluosuus (kokeet, rohkeuskokeet, jalostustarkastukset). Näiden tapahtumien sääntöihin tullaan kirjaamaan, että jos koira puree maalimestä muualta kuin suojahihasta, suoritus hylätään välittömästi ja koira suljetaan koko tapahtumasta. Tämä on voimassa 1.1.2012 lähtien.
Vesa Hirvioja
Viestit: 276
Liittynyt: 03 Tammi 2008 19:23

Re: Päänäyttelyn 2011 rohkeuskokeet videoina

Viesti Kirjoittaja Vesa Hirvioja »

Terve vaan

Auken kommentti rohkeuskokeen tuomaroinnista ja hänen kieltäytymisestään on aivan oikein. Jos minun kirjoituksestani saa väärän käsityksen niin olen pahoillani.
Eli korostan Aukke ei ole kieltäytynyt rohkeuskokeen tuomaroinnista.

Aukke on aivan oikeassa Matin koulutuksellisen pätevyden ja hänen asiantuntija roolinsa suhteen, enkä ole arvostellut Matin pätevyyttä rehtorina enkä kiistänyt hänen yliopistotutkintoa ekologisen eläintieteen saralta. Hän on todella fiksu mies ja on ollut jalostustoimikunnanvetäjältä fiksua ottaa hänet asiantuntijarooliin nimenomaan hänen omaa alaansa koskevissa asioissa. Antaako tämä koulutus sitten asiantuntemuksen maalimiestyöskentelyn ja tuomarin arvosteluun on sitten eri asia.
Mitä tulee maalimiestyöskentelyyn niin korostan vielä, VIDEOSTA ei näe koko totuutta. Suojelu on parasta paikanpäällä sopii myös tähänkin tapahtumaan. Olen itse seisonut tuomarin vieressä lähes kokoajan ja kommentti maalimiehen paosta eikä hyökkäyksestä on ehdottomasti liioiteltu ja väärä. En toista enään kaikkia edellisessä kirjoituksessani kertomaani. Totean vaan että kyseinen suoritus ei todellakaan ole helppo, sitä voi käydä jokainen kokeilemassa.

Strategiapäivillä korostin liiton luottamustehtävissä olevan vastuuta ja sitoutumista yhteisesti tammikuun strategiapäivillä sovittuihin toimintatapoihin. Niistä oli poikettu rajusti ja olin kyllä mielestäni oikeutettu keskustelemaan aiheesta. Asiallinen ja rakentava kritiikki ja arvostelu on aina paikallaan. Ja näin Matti fiksuna miehenä sen ottikin. Toisten mollaaminen, nimitteleminen tai haukkuminen ei ole hallituksenpuheenjohtajalta, hallituksenjäseneltä eikä toimikunnanjäseneltä suotavaa.

Yhdessä eteenpäin yhteisen asian puolesta, olkoon meidän mottomme

Mälli
Kari Salkosalo
Viestit: 257
Liittynyt: 07 Joulu 2007 12:50

Re: Päänäyttelyn 2011 rohkeuskokeet videoina

Viesti Kirjoittaja Kari Salkosalo »

Nyt on sitten netissä nähtävissä Italian päänäytelyn rohkeuskoeita vuodelta 2010. Ilmeisesti kuvattuna olivat ainoastaan hylätyt tai arvosanalla olemassa olevat suoritukset. ne olivat vielä kauheampia kuin meidän tapahtumassa nähdyt. Halutaanko täälläkin jatkaa samalla linjalla, ja päästää alamäki jatkumaan kiihtyvälllä vauhdilla. Italiassa oli moninkertainen määrä näitä hirvityksiä, joilla ei ollut muuta vietiä kuin pakovietti,verrattuna tänne kotimaahan, mutta se ei kyllä anna aiheta röyhistelyyn täällä meilläkään. Olisi ilmeisesti päätösten teon aika! :oops:

T:salkkis
Vastaa Viestiin