Jatkoa koira teho-osastolla juttuun

Terveyteen liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Satu Immonen

Jatkoa koira teho-osastolla juttuun

Viesti Kirjoittaja Satu Immonen »

:lol: Ne ketkä lukivat juttuni aikaisemmin muistavat varmasti mihin tilanteeseen koiran Papin (Marnon Pablo) kanssa jäätiin ja huh, paljon on tapahtunut tuossa 6kk aikana alamäkiä enemmän kun ylämäkiä, lukematon määrä antibiootteja eri merkkejä. Tilanne on nyt se että koiraa ei lopetettu vaikka happikaapitkin käytiin läpi sekä kehotus eutanasiaan. Keuhkojen tulehdusarvoissa on selvää laskua, kasvojen oikean puolen hermotus on lähes normaali, koiran nielu toimii ja koiralle on alettu antaa ruokaa suun kautta mutta ruokintaletkusta osa sekä lääkkeet. Ongelma on lähinnä nyt tuo ruokatorvenlaajentuma joka vaatii erityisen ruokinnan ja tavan, mahdollisimman pystysuorassa asennossa jolloin ruoka soljuu mahaan sekä ruoka on tällä hetkellä vellimäisessä muodossa. Katsotaan nyt miten ruoka pysyy sisällä (saa nyt 2/3 ruokinnasta suuhun, kun alomme ruokinnan määränä oli vain 20ml!). Koira on melkoinen kuuluisuus ekk:lla jossa käymme kontrollissa kerran kuukaudessa, terveisiä vain sinne!
Satu Immonen

Viesti Kirjoittaja Satu Immonen »

:P Eilen sai kaikki ateriat kuivamuonana (Hill´s i/d) ja suun kautta! :D :D :D
Sirpa Hörkäs

Viesti Kirjoittaja Sirpa Hörkäs »

Kiva kuulla hyviä uutisia.Varsinkin,kun tilanne näytti jo ihan epätoivoiselta.

Hyviä vointeja koiralle. :hali:
Heidi Similä

Viesti Kirjoittaja Heidi Similä »

Loistavaa, mahtavaa kuulla että varsin epätoivoisestakin tilanteesta voi nousta! Tsemppiä jatkoon, toivottavasti paraneminen jatkuu :voitto2:
Tuula Siimes

Viesti Kirjoittaja Tuula Siimes »

Aika huiman homman olet tehnyt koirasi eteen.
:tsemp: jatkolle.
Satu Immonen

Viesti Kirjoittaja Satu Immonen »

:roll: Koira on uskomaton taistelija, me annettiin sille vain mahdollisuus!
Anne Susiharju

Viesti Kirjoittaja Anne Susiharju »

Hienoa kuulla hyviä uutisia! :lol: Jatkoonkin hyviä vointeja hauvalle, ja paljonpaljon rapsusia! :D
Satu Immonen

Viesti Kirjoittaja Satu Immonen »

:P Eilen taas kontrolli ja tulehdusarvot pudonneet 16,2 eli nippa normaalin arvojen sisällä (max 17,4) keuhkokuvat olivat myös kirkastuneet, ruokatorvi ennallaan eli laaja. Vaihdettiin antibiootti miedompaan, muu lääkitys (antepsin, omerpratzol ennallaan eli närästyslääkitys) ruoka pysynyt hyvin sisällä ja poika oli jopa lihonut 2kg edellisestä punnituksesta jolloin painoi 37,5 n.1kk sitten. Ruokintaletku poistetaan n.kuukauden päästä jos kaikki mennyt hyvin ja koira pääsee viettämään koiran elämää ilman jatkuvaa valvontaa!
Jaana Nyman

Viesti Kirjoittaja Jaana Nyman »

Tulipa hyvä mieli kun tämän luki!! :P
Aurinkoista kevättä teille :lol:
Satu Immonen

Viesti Kirjoittaja Satu Immonen »

:lol: Ja nyt se ruokintaletku sitten on poistettu! Kaikki meni hyvin letkua ei tarvinnut kirurgisesti poistaa vaan lähti vetämällä eikä nukutuksessakaan tullut ongelmia vaikka pahimpaan oli varauduttu. Nyt sitten jatketaan elämää ja päivä kerrallaan :wink: Ps. Papi on YES (yliopiston eläinsairaalan) kuukauden potilaana ja jossain vaiheessa voitte lukea tarinan myös eläinsairaalan nettisivulta. Papia ei sitten hyväksyttykään heidän nettisivuille johtuneeko kesken eräisestä korvausvaatimuksesta leikanneelle eläinlääkärille, paperit käsittelyssä eläinlääkintävahinkojen korvauslautakunnassa. No samapa tuo pääasia että koira voi hyvin!
http://community.webshots.com/photo/773 ... 7366cxJFjz
Viimeksi muokannut Satu Immonen, 12 Huhti 2005 13:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Anna Olin

Viesti Kirjoittaja Anna Olin »

Tsemppiä vain jatkossakin! Aika uskomaton taistelija teiltä löytyy. Toivottavasti paraneminen jatkuu hyvää rataa!
Vastaa Viestiin