Koirien vakuutuksista

Terveyteen liittyvät aiheet
milko naumanen

Viesti Kirjoittaja milko naumanen »

Asiasta kolmanteen,tuntuu,että pohjola välillä syyllistyy kiskontaan..

Esim. aikoinaan n 4 v sitten meillä oli koiralle,kotieläin vakuutus(en varma virallista nimestä),no pohjola,ilmoitti,että vakutuus muuttuu mittaturva vakuutukseksi,ja hinta POMPSAHTI ylöspäin n 70%.

Eli n 400mk:sta n 700mk:hon.

Arvatkaa irtisanoinko vakuutuksen.
Timo Nikkinen

Viesti Kirjoittaja Timo Nikkinen »

Meillä on Ålands Ömsesidiga, heillä on ruotsalaisen Agrian vakuutukset.
Jaana Laaksonen

Viesti Kirjoittaja Jaana Laaksonen »

kilpailutin vakuutukst tapiolan ja if :in välillä... if oli edullisempi. kaikki vahinkotapukset on korvattu heti ja mukisematta, olen todella tyytyväinen, ja oli muuten ainoa firma joka suostui vakuuttamaan meidän Jindot todellisesta arvosta, kun ei ollut vielä suomalaista rotumääritelmää sekä rotukoodia, kaikki muut olisi kyllä vakuuttaneet sekarotuisena...
Mari Suomela

Viesti Kirjoittaja Mari Suomela »

Meillä on Lähivakuutuksessa kaikki vakuutukset. Omavastuu 25%, mutta vähintään 40€. Vuoden aikana voidaan korvata 50% vakuutusmäärästä. Käppänänpennun röntgen+nestetankkausreissun jälkeen tuli 100 eurosta se 60 takas mukisematta. Ja lopulta selvis, että kyseessä olikin madot, eikä esim. vierasesine :oops:
Heli Salonen

Viesti Kirjoittaja Heli Salonen »

Meillä on myös vakuutukset Lähivakuutuksessa, eikä ole ollut valittamista, rahat tilillä samana/seuraavana päivänä papereiden toimittamisesta!
Vastaa Viestiin