Alaosaston toiminta Joensuussa?

SPL:n Koulutukseen ja kokeisiin liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Jarna Koivisto

Alaosaston toiminta Joensuussa?

Viesti Kirjoittaja Jarna Koivisto » 20 Huhti 2005 16:27

Millaisia treenejä? Mitä ja missä ryhmiä pyörii?

Tuon pennun kanssa kun nyt vois pikkuhiljaa alkaa tutkimaan koulutustarjontaa, että tietäs sitten mihin mennä kun ikää on tarpeeksi ja rokotukset saatuna..Rauniot ja jälki lähinnä ne ykköset mitkä kiinnostaa, normaalit tottistreenit tietty myös. Onko mahdollisesti penturyhmää?

Kaisu Kainulainen

Viesti Kirjoittaja Kaisu Kainulainen » 20 Huhti 2005 16:43

Joensuussa toimii SPL Pohjois-Karjala. Parhaiten saanet tietoa kun otat suoraan yhteyttä ko. alaosaston toimihenkilöihin http://www.spl.fi/ao/index.php

-k-

Jarna Koivisto

Viesti Kirjoittaja Jarna Koivisto » 20 Huhti 2005 18:57

^juu tämän mä tiesinkin :) Ajattelin vaan josko täällä ois ollu palstoilla joku Joensuussa toimiva. Jonakin sunnuntaina ois kyllä tarkotus mennä kentän laidallekin katselemaan.

Mutta kiitos vastauksesta :)

Hanna-Kaisa Hiltunen

Alaosasto

Viesti Kirjoittaja Hanna-Kaisa Hiltunen » 23 Touko 2005 10:22

Oletko käynyt Joensuun alaosaston treeneissä? Millon niitä on?Olisin itsekin kiinnostunut. Miten on mennyt? Niin ja minkä ikäinen koira sulla on?

Jarna Koivisto

Viesti Kirjoittaja Jarna Koivisto » 23 Touko 2005 18:06

Kerran ollaan siellä ehditty käymään, Linnunlahden kentällä sunnuntaisin klo 12 alkaen, mutta taitaa tuo aika olla muuttumassa. Kentällä on alaosastolla oma koppi, jonka seinässä ilmotustaululla uudet koulutusajat kait ovat.

Ens viikonloppuna ois taas tarkotus mennä mikäli ne vielä sunnuntaina on, pitää kohta lähteä ajamaan kentän kautta ja katsoa ilmotustaulua.

Meillä koiralla ikää nyt vajaa 15 viikkoa, joten kentällä käytiin lähinnä rättileikkejä leikkimässä.

Tanja Turunen

Viesti Kirjoittaja Tanja Turunen » 27 Touko 2005 09:42

Moi. Tervetuloa kentälle vaan :) Koulutukset pyörii vielä toistaiseksi sunnuntaisin, mutta tosiaan muutosta on tulossa ihan lähiaikoina. Siitä kyllä ilmoitan kopilla sekä pistän tuonne ala-osasto foorumiin myös tietoa. Koulutukset on lähinnä yksilökoulutusta ja lähtee koirakon tarpeista. Raunio koulutusta järjestää josepa (joensuun seudun palveluskoira yhdistys) joten sen asian suhteen kannattaa ottaa heihin yhteyttä.

Ja minuun voi ottaa yhteyttä privana jos haluat mitä tarkemmin kysellä. Tuolta alaosastojen yhteystiedoista löytyy tarkemmat infot.

terv spl p-k sihteeri tanja

Tero Piiroinen

Viesti Kirjoittaja Tero Piiroinen » 27 Touko 2005 12:13

Terve vaan Tanja.
Täällä ois kans yks sakupentu ja innokas ohjaaja halukkaana mukaan. :)

Tanja Turunen

Viesti Kirjoittaja Tanja Turunen » 27 Touko 2005 23:00

No mutta eikun mukaan vaan. Pienen pennun kanssahan ei vielä ihmeitä tehdä mutta hyvä se on totuttaa kentälle. Pallon tms kanssa leikkimistä ja muuta kivaa. Eikun näkemisiin siellä. Itse ei päästä tulevana sunnuntaina mutta eiköhän siellä porukkaa ole, toivottavasti.

-Tanja-

Jarna Koivisto

Viesti Kirjoittaja Jarna Koivisto » 28 Touko 2005 17:08

Me ollaan pennun kanssa ainakin huomenna tulossa, ellei tää flunssa taas vie petiin..

Hanna-Kaisa Hiltunen

Koulutusta

Viesti Kirjoittaja Hanna-Kaisa Hiltunen » 28 Touko 2005 19:45

Myö tullaan kans! Jos vaikka saataisi uusia neuvoja meidän ukkelin hallintaan :matsi: Kyllä se vaan on ihan eri asia saada neuvoja sellaisilta, jotka on sakemannia kouluttanut, eikä vaan jotain puudelia :lol:

Hanna-Kaisa Hiltunen

Koulutus

Viesti Kirjoittaja Hanna-Kaisa Hiltunen » 29 Touko 2005 16:44

Oltiin tänään kentällä klo 12 ja siitä eteenpäin. Ei ollut yhtään kouluttajaa paikalla. Toimiiko nämä treenit yleensä millä tavalla? Onko täällä ketään "vastaavaa" kouluttajaa? Kun tartteis kokeneempien apua ensimmäisen koiran kanssa...

Satu Härkönen

Viesti Kirjoittaja Satu Härkönen » 29 Touko 2005 18:29

Joensuun suunnalla saat koulutusapua SPL Itäkarjala ry:n maalimiesoppilaalta Antti Hämäläiseltä puh. 050 5920 739 tai ottamalla yhteyttä Lieksan suuntaan SPL Itäkarjalan koulutumaalimieheen Esko Nykäseen puh. 0400 7242 49.

Tanja Turunen

Viesti Kirjoittaja Tanja Turunen » 30 Touko 2005 18:33

Joo, lieksan porukka toimii myös, jos sinne asti haluaa ajaa, mutta pääsääntöisesti myös meidän harjoitusvuorolla on ohjaajia paikalla. Nyt on ollut juuri tuo kentänkäyttövuorojen uusinta niin on ollut pientä epäselvyyttä ajoista.

Harmi ettei siellä ketään ole ollut paikalla. Jatkossa koulutusvuorot ovat ke 16-18 ja la 15-17. Yleensä siellä on porukkaa jolta saa ohjeita, spl:n pätevöityjä koulutusohjaajia meillä ei ole tällä hetkellä, mutta muuten kentältä kyllä kokemusta löytyy (siis ihmisiä jotka osaa kouluttaa sakemanneja ihan oman "uran"kautta). Nähdään ke, silloin mekin suunnataan paikalle :)

Jouni Mäkisalo

koulutus

Viesti Kirjoittaja Jouni Mäkisalo » 02 Kesä 2005 19:01

Kannattaa muuten katsoa SPL:n etusivulta kohdalta koulutus --> koulutusohjaat.....

Olen kyllä ollut hieman passiivinen omien työkiireiden vuoksi, nyt tosin treenattu lähinnä peltojälkeä viikottain pienellä aktiivisella porukalla. Yhteys tiedot löytyy em. kohdasta ! Tervetuloa porukkaan !

Vastaa Viestiin