Koulutuspäiväkirja

SPL:n Koulutukseen ja kokeisiin liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
eija.simola

Koulutuspäiväkirja

Viesti Kirjoittaja eija.simola »

Hei.

Olisin tiedustellut onko kenellekään tiedossa mistä saisi valmiin koulutuspäiväkirja-pohjan excel- tai word-pohjaisena. :käsi:

Eija :wink:
Lari Luoma

Viesti Kirjoittaja Lari Luoma »

hmmm... Mllaisen valmiin pohjan... :?: Mulla on päiväkirja omilla kotisivuillani ilman mitään valmista pohjaa. Se ei noudata mitään kaavaa, vaan on täysin vapaamuotoinen.

On mulla siinä joitakin otsikoita erikseen, esim. Jäljestä on kerrottu jäljen muoto, ikä, sää, alusta, työskentely eli miten mení.
eija.simola

Koulutuspäiväkirja-pohja

Viesti Kirjoittaja eija.simola »

:roll: No, suoraan sanottuna en oikeastaan tiedä kun en ole vielä koskaan sellaista täyttänyt. Mietin vain että jos olisi pohja valmiina olemassa jota alkaisi käyttämään eikä tarvitsisi omia älynystyröitä :shock: liikaa työstää.....

Mutta kai sen voi ihan vapaamuotoisesti tehdä.
Lari Luoma

Viesti Kirjoittaja Lari Luoma »

Uusimmassa Koiramme-lehdessä on juttua koulutuspäiväkirjasta. Siitä saa vähän käsitystä, mitä tietoja kannattaisi pistää ylös yms. Päiväkirjahan on vain sinua itseäsi varten, että voit myöhemmin seurata, miten koulutus on edistynyt, joten päiväkirjoja on varmasti niin monia kuin on ohjaajiakin. Siitä vain päiväkirjaa pitämään... ja tsemppiä treeneihin. :käsi:
Anne Kurki

Viesti Kirjoittaja Anne Kurki »

Tee Eija uusi pohja ihan ittekses niin voit sen sitten toimittaa mullekkin. Kentällä nähään taas perjantaina??? :wink: Nyt ainakin :mad: lehti on jo painossa ja on taas aikaa...
eija.simola

kOULTUSPÄIVÄKIRJA

Viesti Kirjoittaja eija.simola »

:idea: Anne, täytyypi varmaan tuota ides-lamppua alkaa etsimään ja jos se vaikka syttyisi näin syksyn hämärissä. :idea:

:lenkki: Tulen perjantaina kentälle, ainakin pentujen kanssa. :P
Tuula Siimes

Viesti Kirjoittaja Tuula Siimes »

Kotisivuillani on eräänlainen versio harjoituspäiväkirjasta, toisn tässä vaiheessa koiran ollessa vielä pentu sitä on hyvinkin harvaan täytetty, mutta eiköhän päivitys siitä tihene pikkuhiljaa.
Minna Hötti

Viesti Kirjoittaja Minna Hötti »

Hei, tuli tosta mieleen että millon on muuten viimeksi tullut koiramme-lehti kun tuntuu ettei sitä ole pitkään aikaan näkynyt..? Ajattelin vaan että josko olis jääny lasku maksamatta tai jotain :doh:
Jarko Ahonen

Re: Koulutuspäiväkirja

Viesti Kirjoittaja Jarko Ahonen »

eija.simola kirjoitti:Hei.

Olisin tiedustellut onko kenellekään tiedossa mistä saisi valmiin koulutuspäiväkirja-pohjan excel- tai word-pohjaisena. :käsi:

Eija :wink:
http://www.rajankoiramiehet.fi foorumin suunnalta löytyy muutama pohja koulutuksen seurannan tueksi.
Foorumissa voi antaa kehitysideoita lomakkeisiin. "Valmiit" kortit tulee aikanaan Arkisto-sivuille. Ruutia on turha keksiä kaikkien uudestaan...

Terveisin,
Jarko Ahonen, rajankoiramiehet.fi ylläpito
eija.simola

Viesti Kirjoittaja eija.simola »

:lol:
Oi, kiitos vinkistä. Täytyypi käydä katsomassa kyseisiä sivuja.

:tsemp:
Kaisu Kainulainen

Re: Koulutuspäiväkirja

Viesti Kirjoittaja Kaisu Kainulainen »

Jarko Ahonen kirjoitti: http://www.rajankoiramiehet.fi foorumin suunnalta löytyy muutama pohja koulutuksen seurannan tueksi.

"Valmiit" kortit tulee aikanaan Arkisto-sivuille. Ruutia on turha keksiä kaikkien uudestaan...
Muutamat on kyselleet ja kaipailleet näitä... kortit löytyy nykyisin arkistoituna tuolta http://www.wolfganger.fi/koulutuskortit.html

Ketä kiinnostaa tai kelle on hyötyä, bii mai gest, tuolta ne voi vaikka ladata omalle koneelle.

-k-
Viimeksi muokannut Kaisu Kainulainen, 02 Tammi 2007 08:15. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
eija oikarainen

Viesti Kirjoittaja eija oikarainen »

En usko, että päiväkirjan tekeminen on sen sen vaikeampaa kuin minkään muunkaan asiakirjan. Wordille sen voi tehdä myös vallan mainiosti. Pohja on sitten valmiina kun sitä käyttää vaikka useammalle eri koiralle. Tallentaa sitten jokaisen oman päiväkirjan koiran omalla nimellä.

Itse olen noita pohjia tehnyt työntekijöilleni esimerkiksi tuntilistoihin ja jopa työsopimus on pohjana valmiiksi. Eli ei se vaadi kuin sen yhden kerran paneutmumista ja mixailua ja sitten se on käyttökelpoinen jatkossa aina. Ja muutoksiahan voi tehdä pohjaankin. Tallentaa ne sitten vaan aina uudelleen.

pohdiskeli

Eija
Vastaa Viestiin