pennun hankinta

Jalostukseen liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
karhunen sanna

pennun hankinta

Viesti Kirjoittaja karhunen sanna »

Tervehdys vaan kaikille!
Nyt se sitten vihdoin on totta,että meille on tulossa ensimmäinen Saksnpaimenkoira! Koira minulla on ollu jo 20 vuotta, ensin labbis ja nyt sekaroituinen, jossa 3/4 saksanpaimenkoiraa. Nykyinen koira alkaa olla jo vanha (11v), joten mieli tekee jo pennun kanssa touhuamaan...
Pää on vaan ihan pyörällä siitä mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, uutta pentua hankittaessa. Mahdollisimman terve pentuhan on varmasti kaikkien toiveissa. Tarkoitus olisi hankkia harrastuskoira, isännällä on golf, joten mulla olisi tämä koiraharrastus. Kiinnostusta olisi myös jonkun verran käydä näyttelyissä..
Eli voisiko joku avulias kertoa mitä tulisi ottaa huomioon ensimmäistä Saksanpaimenkoiraa hankkiessa, mitä olisi hyvä tiedustella kasvattajalta ym.
Heidi Titoff

Viesti Kirjoittaja Heidi Titoff »

Kirjotin pitkän ylistyksen Oikealle Saksanpaimenkoiralle.Mut se meni mustaan aukkoon:(

Ole tarkka mistä maksat.Huippupentuja ei ole olemassakaan.
Vanhemmilla ja niiden vanhemmilla pitää olla tuloksia,todistetta,että ne on Oikeita Saksanpaimenkoiria.

Maailmalla on paljon kasvattajia jotka kasvattaa saksanpaimenkoiran näköisiä koiria,mutta niillä ei ole rakkautta rotuun, vaan ainoastaan rahan kiilto silmissä.

Pennulle varaa aikaa ja vielä aikaa ja vielä kerran aikaa.Muuta neuvoa en osaa antaa.

Hieno rotuvalinta:) onnea pennun etsintään:)
Tiina Kangas

Viesti Kirjoittaja Tiina Kangas »

Etsippä käsiisi saksanpaimenkoira lehti nro 8 sieltä löytyy todella hyvä artikkeli "Pentua hankkimassa" lehti ylipäätänsä erittäin hyvä,meillä lähes yhtä luettu kuin aku ankka..

ja yhdyn edelleseen aikaa pennulle paljon..
Vastaa Viestiin