MIRAVEITIN!!!???

Jalostukseen liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Jaana Bergman

MIRAVEITIN!!!???

Viesti Kirjoittaja Jaana Bergman »

Menetin todella rakkaan, 10 vuotisen ystävän vähän aikaa sitten. Hän oli paperiton saksanpaimenkoira, jonka vanhemmat tiedossani.Äiti oli Miraveitin kennelnimeä kantava,ja nyt kiinnostaakin mitä on tapahtunut Miraveitille...tietäisikö kukaan?
Olisi niin halunnut seuraajan tältä kasvattajalta, mutta totesin että he eivät ilmeisesti ole enää kasvattaneet saksanpaimenkoiria aikoihin?!

Entä onko olemassa enää ns.vanhanajan sakemanneja, niitä korkea peräisiä, joilla ei mielestäni rumaa luiska perää?Entinen oli juuri tälläinen, todella komea narttu, joka ruumiiltaan valkoisen paimenkoiran tyyppinen.

Rakastan rotua ja tahtoisin löytää edellistä muistuttavan yksilön, mikä ymmärrettävästi voi olla mahdotonta, mutta kyselen kuitenkin, te varmasti tunnette nämä "piirit".
Päivi Ollikka

Viesti Kirjoittaja Päivi Ollikka »

Heippa Jaana!

Miraveitin koiria ei enää vastaan kävele. En tiedä miksi eivät enää kasvata - aika aikaansa kutakin...ehkä.
Tuolla "kasvattaja" -osiossa on kasvattajien linkkejä. Sieltä kannattaa katsella minkä kasvattajan luomukset eniten miellyttävät. Ulkonäön perusteella ei kannata pelkästään pentua katsella. Käyttökoiratulokset ja terveysasiat kannattaa pitää mielessä. Rotu on kahtia jakautunut. Näihin kahteen linjaan sisältyy jos-jonkin näköistä ja oloista hännänheiluttajaa :)

Onnea pennun hankintaan :)

päpä

ps. Ulkonäöllähän ei ole mitään merkitystä koiran valinnassa...kuitenkin kaksivärinen laatikkomalli on paras :D
Vastaa Viestiin