hallituksen ehdotus erovuoroisten tilalle

Jalostukseen liittyvät aiheet
Christina Leino

hallituksen ehdotus erovuoroisten tilalle

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Asiasta päätettäneen yhdessä jäsenistön kanssa.

Tähän ketjuun mielipiteitä ja avointa keskustelua aiheesta.

-Christina-

lisäys:

Myös perustelut sille, miksi kannatat ketäkin.
Ehdollaolevat voisivat lisäksi kertoa itse, miksi juuri heidät pitäisi valita ko. tehtäviin (huom. liiton uudet jäsenet)
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Onko asia todellakin yhdentekevä jalostustoimintaa harrastavalle ja siitä huolissaan olevalle jäsenistölle?

-Christina-
Johanna Mattila

Viesti Kirjoittaja Johanna Mattila »

Mistähän tämän hallituksen esityksen löytää?
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Hyvä pointti Johanna.

-Christina-

http://www.spl.fi/keskustelu/keskustelu ... php?t=3601
Martina Matikainen
Viestit: 189
Liittynyt: 18 Elo 2003 09:33

Viesti Kirjoittaja Martina Matikainen »

Johanna: Sen löytää sieltä missä sen kuuluukin olla eli "Liiton tiedotteet"
Johanna Mattila

Viesti Kirjoittaja Johanna Mattila »

No kappas! Miten se on ihan jäänyt huomaamatta :oops: , kiitti Martina.


Ja vastaus kysymykseen: eiköhän nämä herrat ole erittäin asiantuntevia ja niinollen sopivia heille kaavailtuihin pesteihin. :)
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Kirjoitin tämän jo toisaalle mutta laitan sen nyt vielä tännekin:

Onko mahdoton ajatus, että ehdolleasettujat kertoisivat henkilökohtaisesti ennen syyskokousta täällä liiton keskustelupalstalla miksi juuri heidät tulisi valita kyseisiin tehtäviin ja mitä uutta heillä on annettavana rodunjalostuksellisiin yhteisiin päämääriin pyrittäessä tulevaisuudessa?

Varsinkin uusille jäsenille tällainen ylimääräinen pieni vaivannäkö ehdolleasettujien puolelta olisi varmasti hyvinkin tervetullut lisä äänestyspäätöksiä tukemaan, ottaen huomioon ennenkaikkea sen millaisessa "tilassa" liitto tällähetkellä on.


LIITON YHTEISET ARVOT
Mielestäni olisi tarpeellista selvittää myös ennen lopullisia valintoja liitossa tällä hetkellä vallitsevia yhteisiä arvoja syvemminkin (jäsenten tasa-arvon toteutuminen käytännössä, sananvapaus, rehellisyys, avoimmuus , jäsenten välinen huomaavaisuus ja arvostus toisiaan kohtaan, toisen mielipiteen kunnioittaminen jne jne.)

Eli mihin pyritään ja miten? Entä tullaanko tavoitteet saavuttamaan juuri näillä keinoilla?

-Christina-
Marko Kurkinen
Viestit: 948
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen »

Christina Leino kirjoitti:Varsinkin uusille jäsenille tällainen ylimääräinen pieni vaivannäkö ehdolleasettujien puolelta olisi varmasti hyvinkin tervetullut lisä äänestyspäätöksiä tukemaan, ottaen huomioon ennenkaikkea sen millaisessa "tilassa" liitto tällähetkellä on.
Voisitko myös nähdä pientä vaivaa ja kertoa uusille jäsenille että missä tilassa se Liitto nyt on? :wink:
Olenko ymmärtänyt väärin että se olisi nyt hyvässä tilassa?
-marko
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Kannattaa kysyä hallituksen nykyiseltä puheenjohtajalta. Hänellä on velvollisuus vastata tällaisiin kysymyksiin, koska on ensikädessä vastuussa koko liiton toiminnasta ja koska on kiinteässä yhteistyössä asioista eniten tietävän hallituksen jäsenistön kanssa.

Rehellisyyden ja avoimmuuden puolesta,

-Christina-
Christina Leino

Saksanpaimenkoiraliiton tulevaisuudennäkymistä

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Ei ole kovinkaan vaikea arvata miten rodunjalostuksen kanssa hienoista suunnitelmista huolimatta tulevaisuudessa käy, mikäli liiton sisäiset ristiriidat jatkuvat entisellään, ja mikäli sisäisiin yhteisiin arvoihin ei olla valmiita panostamaan. Tämä on ollut jo liian kauan vaiettu puheenaihe ja koskee ihan jokaista liiton jäsentä.

Ei kai kenenkään liittoon kuuluvan henkilön intresseissä ole jatkossa sietää lehdistössä ja internetin villeillä keskustelupalstoilla vellovaa sairasta mielipiteenvaihtoa saksanpaimenkoiranomistajista ja rodunjalostuksessa tehdyistä virheistä ikävien henkilökohtaisuuksiin menevien huhupuheiden tahdittamana?

Milloin liitto aikoo vetää suuntaviivat sille, miten tällaisesta päästäisiin eroon? Ja millä keinoin?

Mikä on se kivijalka, mihin spl perustaa jalostukselliset päämääränsä?


-Christina-
Hilkka Laakso

Viesti Kirjoittaja Hilkka Laakso »

Hih, se olisikin Nobelin :voitto: arvoinen suoritus, jos Saksanpaimenkoiraliitossa keksittäisiin keinot, joilla rajoittaa epäasiallista anonyymiherjausta kaikenmaailman roskapalstoilla. :tsemp:
Viimeksi muokannut Hilkka Laakso, 20 Loka 2006 23:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Kuittaat asian huumorilla? Oletko itse valmis tekemään asioiden eteen jotain käytännössä? Panostamaan rodunjalostuksen vuoksi suurimman osan voimavaroistasi?

Keinot vaikuttaa eivät ilmaannu tyhjästä. Asioille nauramisella et ainakaan pääse kovin pitkälle.

Koen viestisi ivaksi niitä kohtaan jotka tahtovat tehdä kaikkensa saksanpaimenkoiran terveyden ja toimintakykyisyyden hyväksi.

-Christina-

ps. mikäli uskosi rodun tulevaisuuteen on noin heikko kuin viestistäsi käy ilmi ei todellakaan ole paljoakaan toivoa missään suhteessa ja ihmettelen suuresti suhtautumistasi ko. asiaan saksanpaimenkoiranomistajana
Viimeksi muokannut Christina Leino, 21 Loka 2006 00:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hilkka Laakso

Viesti Kirjoittaja Hilkka Laakso »

Christina Leino kirjoitti:Nautitko tilanteesta vai oletko valmis tekemään asioiden vuoksi jotain käytännössä?

-Christina-

ps. itseäni asia ei naurata tippaakaan
No, ihan asillisesti; en todellakaan nauti. Olen heti valmis tekemään kykyjeni ja mahdollisuuksieni mukaan parhaani, että kaikki herjakirjoittelu netissä loppuisi. Heti kun joku vain keksisi sen käytännön keinon, millä siihen voi vaikuttaa. :???:

En rehellisesti sanottuna usko, että tuota keinoa löytyy Sinulta, minulta sen paremmin kuin liitoltakaan, eikä sitä ole mielestäni kovin kohtuullista muualtakaan odottaa. Siksi olen sitä mieltä, että loanheitto nettipalstoilla kannattaa jättää omaan arvoonsa. Minun henkilökohtainen valintani on joko huvittua tai jättää lukematta. Mitään johtopäätöksiä reaalimaailman asioiden tilasta ei ainakaan kannata anonyymioksennusten perusteella tehdä. :?
Hilkka Laakso

Viesti Kirjoittaja Hilkka Laakso »

Ahaa, lisää tuli välillä...
Christina Leino kirjoitti:Koen viestisi ivaksi niitä kohtaan jotka tahtovat tehdä kaikkensa saksanpaimenkoiran terveyden ja toimintakykyisyyden hyväksi.
Jos joku muukin kokee näin, olen vilpittömästi pahoillani. Tarkoitukseni oli kyseenalaistaa odotuksiasi ainoastaan siltä osin, kun ne koskivat nettikirjoittelua. Muilta osin en aloitteitasi ja kirjoituksiasi, saati sitten mielipiteitäsi kommentoinut.

Mielestäni todellakin se, että valvomattomilla keskustelupalstoilla nimettömät ihmiset purnaavat epäasialisesti, ei minusta ole asia, johon yleisellä tasolla kannattaa reagoida kovinkaan voimakkaasti. Kaikki he, joilla on jotakin oikeaa annettavaa, tuovat sen kyllä esille muulla tavoin, jos ovat tuodakseen.
Viimeksi muokannut Hilkka Laakso, 21 Loka 2006 00:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Christina Leino

Viesti Kirjoittaja Christina Leino »

Hilkka Laakso kirjoitti:Hih, se olisikin Nobelin :voitto: arvoinen suoritus, jos Saksanpaimenkoiraliitossa keksittäisiin keinot, joilla rajoittaa epäasiallista anonyymiherjausta kaikenmaailman roskapalstoilla. :tsemp:
Onko mielestäsi väärin yrittää? Mitä itse teet asian eteen?
Viimeksi muokannut Christina Leino, 27 Syys 2007 14:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin