Yksi löytynyt, ainakin kahta haetaan edelleen

SPL:n tapahtumiin liittyvä oma tiedotus-, keskustelu- ja palautekanava.
ari raitanen

Yksi löytynyt, ainakin kahta haetaan edelleen

Viesti Kirjoittaja ari raitanen »

Minulta vapautuvalle hallituspaikalle on ilmoittautunut yksi halukas ehdokas- Tita Holopainen Kuopiosta. Mielestäni Tita on erinomainen vaihtoehto monipuolisen harrastustaustan vuoksi. Myös muita vaihtoehtoja kannattaa tietysti kartoittaa, lopullisen valinnan tekevät jäsenet syyskokouksessa 27.10. Tampereella.

Pyydän jäsenistöä kartoittamaan halukkaita uusia leiri- ja koulutuspäällikköä ensi vuoden koulutusleirille Lehtimäelle. Ilman heitä on Liiton pääkoulutustapahtuman järjestäminen mahdotonta. Tavoitteena olisi varmistaa ko. henkilöt tämän vuoden loppuun mennessä, jolloin valmisteluille jää riittävästi aikaa.

Koulutus- ja koetoimikunta
Ari Raitanen
eeva linnala

SPL-leiri

Viesti Kirjoittaja eeva linnala »

Kuka tahansa koulutuspäällikön vaativan toimen ottaakaan, hänen tulisi mielestäni ehdottomasti saada riittävä määrä työntekijöitä alaisikseen; yhdelle päävastuu maastoista, toiselle ryhmistä tai ihan miten työryhmä päättääkään. Huomattavasti pienemmätkin rotu- ja alaosastoleirit toteutetaan työryhmien voimin. Tekijöille on taattava kelpo luontaisedut ja korvaukset, bensakorvaukset sekä liiton muistamiset. Tällainen käytäntö on ollut jo aikaa voimassa muilla suuremmilla koiraleireillä, joissa olen ollut mukana vastuunkantajana.

yst.terv. Eeva
Ville Salmia

Viesti Kirjoittaja Ville Salmia »

Kannatan ehdottomasti Titaa. Ja ehdotan leirin koulutuspäälliköksi Eeva Linnalaa.Kuten ylläolevasta selviää, niin hän on hommaan sopiva henkilö.Lisäksi ehdotan, että Eevalle annetaan vapaat kädet a) leiripäällikön valintaan b) oman työryhmän kokoamiseen.

UGH....olen puhunut! :D
Marko Kurkinen
Viestit: 948
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen »

Kannatan myös Titaa jatkamaan Arin jämäkkää ja ansiokasta työtä.

Eeva varmaan olisi hyvä ehdokas leirin koulutuspäälliköksi, ja kannatus minultakin Eevan suuntaan. Mutta leiripäällikön lopullisen valinnan varmaan tekee koulutus- ja koetoimikunta. Leiripäällikköhän vastaa koko leirin toimivuudesta (talous, majoitukset, ruokailut, koulutus, jne..jne..) ja koulutuspäällikkö toiminee sitten leiripäällikön alaisuudessa/yhteistyössä.

Tässä yhteydessä ei varmaan pysty tarpeeksi kiittämään Mällin tekemää työtä leirin eteen pitkäaikaisena koulutuspäällikkönä. Uusien koulutuspäällikköjen nyt paljon helpompi nyt astua remmiin kun systeemit ja konsepti on valmiiksi junailtu aina maanomistajasuhteita myöten.
Ville Salmia

Viesti Kirjoittaja Ville Salmia »

Kyllä Marko,noin se varmaan menee.Joten ehdotankin leiripäälliköksi liiton talousvastaavaa Teppo Uotista.Pätevä kaveri hommaan. Pitkän linjan harrastaja ,jolla kokemusta sekä kansallisista että suojelusta.Pätevöity maalimieskin kaiken kukkuraksi.
eeva linnala

ehdottomasti kunnioitus Mällille!

Viesti Kirjoittaja eeva linnala »

Viestini tarkoitus oli nimenomaan osoittaa kunnioitusta Mällin tekemää vuosien urakkaa kohtaan. Hän on toteuttanut sellaista postia, johon harva pystyy - ainakaan yksin.
Toivon, että leirille saadaan Mällin tilalle henkilö ja hänelle hyvä työryhmä tueksensa.
Itselläni ei ole siihen tehtävään voimavaroja eikä osaamista.

Kannatan, tottakai, Titaa ehdottomasti SPL-hallitukseen.

yst.terv. Eeva
Vastaa Viestiin