Kasvattajat

Tiedotteita kasvattajille

Saksanpaimenkoiraliiton kasvattajatoimikunta järjestää vuosittain Kasvattajapäivän/-päivät, jossa aiheet kattavat monipuolisesti kaikkea mahdollista Saksanpaimenkoiran kasvattamiseen liittyvää.

Kasvattajapäiville on mahdollisuus osallistua kaikki Saksanpaimenkoirien kasvattajat ja kasvattamisesta kiinnostuneet (ei vain SPL-Kasvattajat)

Kasvattajille ja koiranhankinnastakiinnostuneille on liitolla oma JALOSTUSNETTI, josta pääsee katsomaan sinne talletettujen koirien terveystietokantaa sekä SPL- arviointien ja SPL- jalostustarkastus tuloksia.

Jalostusnettiin pääsee syöttämään/päivittämään koiransa terveystietoja koiran omistajat ja haltiat.
Esim. kasvattajat voivat käydä syöttämässä pentueensa sinne etukäteen ja kertoisivat tulevalle omistajalle, että sinne voi käydä sitten omistaja myöhemmin päivittämässä tietoja jos muutoksia tulee.

Jalostusnettiin toivotaan mahdollisimman monen saksanpaimenkoiran tietoja talletettavan, jotta siitä olisi kasvattajille todellista hyötyä pentuesuunnitelmien tekemiseen.

SV:n tiedote uroksesta Nero vom Nöbachtal

 

Huoltokatko

Keskustelupalsta on uuden sivuston julkaisun myötä huoltokatkolla. Otamme keskustelupalstan käyttöön mahdollisimman pian.

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors