Hakeminen WUSV-Agilitycup :iin SPLn edustusjoukkueeseen 2018

Saksanpaimenkoiraliiton toimikuntien tiedotteet
Vastaa Viestiin
Riikka Veikkanen
Viestit: 123
Liittynyt: 18 Tammi 2008 11:44

Hakeminen WUSV-Agilitycup :iin SPLn edustusjoukkueeseen 2018

Viesti Kirjoittaja Riikka Veikkanen » 24 Maalis 2018 17:27

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO NIMEÄÄ VUOSITTAIN JOUKKUEEN WUSV-AGILITYCUPIIN


Joukkueeseen hakeminen

Joukkueeseen voi hakea Saksanpaimenkoiraliiton jäsen, joka on kilpaillut agilityliiton järjestämissä kilpailuissa saaden niissä tuloksia rekisteröidyllä saksanpaimenkoiralla. Hakemuksessaan ohjaaja sitoutuu vastaamaan omistaan ja koiransa/koiriensa kustannuksista. Saksanpaimenkoiraliitto määrää joukkueen koon ottaen huomioon järjestäjän joukkuekoolle annetut määritykset.

Joukkueeseen haetaan kesäkuun loppuun mennessä ja Saksanpaimenkoiraliitto ilmoittaa valinnat heinäkuun loppuun mennessä, jotta valituksi tulleet voivat tehdä matkavalmistelut.

Joukkueeseen valitaan siihen hakeneet koirakot seuraavan rankingin mukaisesti

1) ne saksanpaimenkoirat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan saman vuoden Suomen agilitymestaruuskisoihin. Kriteerit http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/a ... kilpailut/ Mikäli tämän kriteerin mukaisia hakijoita on enemmän kuin joukkuekoko, niin pisteytetään koirakoiden nollatulokset kohdan 2) pisteytyksen perusteella.


2) pisteytyksen perusteella koirakot, joilla on suorituksia edeltävän vuoden aikana (nyt tulokset ajalta 05-2016-05-2017)

tulos 1-lk 2-lk 3-lk
0 10 p 15 p 20 p
0,01 - 5 5 p 7,5 p 10 p
5,01 - 10 3 p 4,5 p 6 p
10,01 - 15 1 p 1,5 p 2 p

Taulukko on sama, jota käytetään junior european openissa http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/a ... pean-open/


3) Koirakoiden ollessa tasapisteillä kohdan 1 ja 2 jälkeen, käytetään valinnassa kriteerinä sijoituslaskelmaa, jolloin koirakon tulosten kilpailusijoitukset ratkaisevat valinnan. Sijoituksesta 1 saa eniten pisteitä jne.

4) Jos joukkueeseen valituista koirakoista joku ilmoittaa estyneensä osallistumaan, niin seuraavalla sijalla oleva on oikeutettu joukkuepaikkaan niin kauan kuin wusv-säännöt antavat myöten, sekä koirakko pystyy kilpailuihin lähtemään.


Joukkueen johtaja

Joukkueenjohtajaksi voi hakea vastaten omista kustannuksistaan. Mikäli joukkueenjohtajaksi ei ole hakijoita, niin joukkue valitsee keskuudestaan johtajan. Liiton hallitus hyväksyy joukkueenjohtajan.

Vastaa Viestiin