Liiton sivut ovat uudistuneet

Saksanpaimenkoiraliiton webbitiimin tiedotteet
Vastaa Viestiin
Mia Mäkelä

Liiton sivut ovat uudistuneet

Viesti Kirjoittaja Mia Mäkelä » 26 Marras 2012 17:31

Valtava projekti on saatu siihen pisteeseen että saatiin sivut julki.

Sivusto on osittain työnalla, eli sivustolle tulee jatkossa vielä uusia työkaluja, tärkeimpinä tavoitteina toimikuntien omat tiedotuspalstat jotka näkyvät myös asiaan liittyvällä sivulla itse sivustolla. Jatkossa on tarkoitus myös tuottaa monipuolisempi tapahtumasovellus, jolloin suoraan liiton sivuilta saisi enemmän tietoa liiton tärkeimmistä tapahtumista.

Sivujen rakenne on muuttunut hieman, toivottavasti loogisempaan suuntaan. Tärkeimpänä käyttäjille näkyvänä muutoksena on uusi dokumenttipankki, eli Asiakirjat. Tänne on tarkoitus nyt ja tulevaisuudessa kerätä kaikki tarpeelliset dokumentit, pöytäkirjat, luentomuistiot, ohjeet, säännöt ja lomakkeet. Jatkossa sisältöä pystyy päivittämään toimikunnat suoraan, joka nopeuttanee dokumenttien päivitystä.

Taustalla muutos on ollut valtava, sivusto on siirretty kokonaisuudestaan julkaisujärjestelmän päälle joka helpottaa huomattavasti nyt ja tulevaisuudessa sivuston päivitystä sekä skaalautumista muuttuviin tarpeisiin.

Viimeisenä esittäisin toiveen että kaikki vanhoista näyttelytuloksista kiinnostuneet excelin omaavat ihmiset ilmoittautuisivat avuksi Sepolle, että saadaan vanhat näyttelytulokset siirrettyä uuteen järjestelmään. Apukäsiltä ei kaivata oikeastaan muuta kuin Excelin tai vastaavan omistamista ja tarkkaavaisuutta copy&paste:a tehdessä.

Marko Kurkinen
Viestit: 953
Liittynyt: 20 Huhti 1996 14:33
Paikkakunta: Oulunsalo

Re: Liiton sivut ovat uudistuneet

Viesti Kirjoittaja Marko Kurkinen » 28 Marras 2012 14:59

Uuden pentueen lisääminen pentulistalle oli pari päivää pois käytöstä, koska vanha lista ei suoraan toimi uusilla sivuilla. kirjoittelin nyt tuon uusiksi, ja pentueen lisääminen pitäisi olla mahdollista (vaikka en ehtinyt sitä tähän hätään paljoa testata).
Jalostusuroslista tulee tämän jälkeen piakkoin esille.
t. nimimerkki "En tiiä toimiiko, mut voihan sitä kokeilla!"

Vastaa Viestiin