Jahti vai Vahti?

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Tita Vester-mäkinen

Jahti vai Vahti?

Viesti Kirjoittaja Tita Vester-mäkinen » 06 Touko 2009 12:03

Tuolla varhaisemmissa viestiketjuissa oli ollut ainakin reilu vuosi takaperin tyytyväisiä Jahti&Vahti rouskuttelijoita. Vieläkö maistuu eli onko laatu säilynyt samana? Meillä menee sekaisin kotikutoista ja nappulaa, Nutro Choicella pärjätty hyvin, mutta nyt on tullut sellaista viestiä, että kannattaa vaihtaa. (Ylikansallinen Mars osti valmistajan.) Ovat turrit meillä melkoisia herkkusuita ja todellakaan kaikki ei kelpaa. Eka eläinlääkärin suosittama korvaava oli ainakin ohari (50e!!!) Mihinpä sitä muuhun rahansa pistäisikään paitsi koiran muonaan...
Neu'ta olen myös harkinnut. Miten Lapin ihmiset hoitaa hankinnan? Kakkospakastin ja julmat kylmäkuljetus sydeemit?

Syöminen aina sydämen juttu


Tita

Seija Savas
Viestit: 9
Liittynyt: 28 Heinä 2008 21:31

Re: Jahti vai Vahti?

Viesti Kirjoittaja Seija Savas » 15 Touko 2009 22:03

Tuosta aikaisemmasta keskustelusta en tiedä, mutta kotona rouskuttaa kaksi hyvillä mielin J&V:tä. Kummallakin on omat nappulansa, lisänä raakalihaa ja vähän muutakin.

Nuorempi oli jo kasvattajalla tottunut penturuokana tähän ja sille sopivaksi en nähnyt aiheelliseksi vaihtaa muuhun. Vanhemman siirsin myös totuttelun jälkeen ko. merkkiin.

Hankaluutena on myyntipisteiden vähyys, joskus saattaa tarpeen tullen olla tietty laji loppu. Olen joskus osunut paikalle juuri täydennysrekan tullen ja ystävällistä palvelua saanut kuorman purkua odotellessa. Nykyään Kennelrehulla on J&V:n säkit tuotevalikoimassa, mikä tietty helpottaa saatavuutta esim. Agri-Marketin alueiden ulkopuolella.

Mielestäni ihan hyvä hinta/laatusuhde, mutta tästähän on niin monta mieltä/kokemusta kuin koiran omistajaakin.

Marja Lindgren

Re: Jahti vai Vahti?

Viesti Kirjoittaja Marja Lindgren » 15 Touko 2009 22:15

Täällä myös edellinen söi J&V energiaa ja sopi meille hyvin. Lisäksi annettiin myös lihaa, luita yms. Vantaalta saa jo monesta paikasta.

Vastaa Viestiin