Saksanpaimenkoiraliitto ry:n tiedote, kevätkokous siirtyy

Saksanpaimenkoiraliiton yleiset tiedotteet
Vastaa Viestiin
Sami Baggström
Viestit: 9
Liittynyt: 11 Joulu 2007 19:04

Saksanpaimenkoiraliitto ry:n tiedote, kevätkokous siirtyy

Viesti Kirjoittaja Sami Baggström » 19 Maalis 2020 09:49

Saksanpaimenkoiraliitto ry:n tiedote 18.3.2020

Saksanpaimenkoiraliitto ry:n sääntömääräinen kevätedustajainkokous 18.4.2020 Kotka
Saksanpaimenkoiraliitto ry:n säännöissä kohdassa 12 Liiton edustajistonkokouksista mainitaan seuraavaa (otteita):

Varsinaiset edustajainkokoukset pidetään vuosittain, huhtikuussa kevätedustajainkokous ja lokakuussa syysedustajainkokous. Kokous on päätösvaltainen, kun se on kutsuttu koolle sääntöjen mukaisesti.

Kevätedustajainkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
  • valtakirjojen tarkastus
  • valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkistajaa sekä ääntenlaskijat
  • todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä äänimäärä
  • esitetään hyväksyttäväksi kokouksen työjärjestys
  • esitetään hyväksyttäviksi hallituksen laatimat vuosikertomus ja varainhoitokertomus sekä tiedoksi tilintarkastajien lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille edelliseltä tilikaudelta
Suomen hallitus on 16.3.2020 pitämässään tiedotustilaisuudessa ilmoittanut Suomen olevan poikkeustilassa koronavirustilanteen vuoksi. Hallitus on samalla linjannut uusia suosituksia / määräyksiä mm.
  • Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.
Koska Suomi on poikkeustilassa koronaviruksen vuoksi emmekä voi olla varmoja, milloin tilanne palaa ennalleen on Saksanpaimenkoiraliitto ry:n hallitus päättänyt siirtää 18.4.2020 Kotkassa pidettävää sääntömääräistä edustajainkokousta. Poikkeustilan linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti, tilanteen normalisoituessa on Saksanpaimenkoiraliitolla valmius tarvittaessa pitää kevätedustainkokous huhtikuussa 2020 sääntömääräisenä. Muussa tapauksessa uusi ajankohta varmistetaan heti kun yleinen tilanne Suomessa sen sallii. Alustavasti kokous on arvioitu pidettäväksi 4.7.2020 kello 18.00 Pieksämäellä Saksanpaimenkoiraliiton koulutuskurssin yhteydessä. Kokous kutsutaan koolle sääntöjen edellyttämällä tavalla, kun uusi ajankohta pystytään varmistamaan.

Hallitus haluaa tiedottaa samalla, että kaikki valmistelut kokouksen järjestämiseksi 18.4.2020 Kotkassa on tehty ajoissa ja asianmukaisesti. Kokous on kutsuttu ajallaan koolle (kokouskutsu Saksanpaimenkoira-lehti 1/2020). Tilinpäätös on valmistunut ajallaan ja se on hyväksytty hallituksen kokouksessa 15.3.2020. Toiminnantarkastajat suorittavat toiminnantarkastuksen sovitusti 23.3.2020. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila Suomessa on vaikuttanut tähän poikkeukselliseen toimenpiteeseen, jonka vuoksi kokous joudutaan siirtämään.

Saksanpaimenkoiraliiton säännöt mahdollistavat myös edustajainkokouksen järjestämisen verkkokokouksena tietoliikenneyhteyksiä hyväksikäyttäen. Tämä ei kuitenkaan kosketa 23 §:n 1 momentissa mainittua asiaa, esimerkiksi sääntöjen muuttamista tai tilinpäätöksen vahvistamista.

Näiden tietojen pohjalta hallitus on päättänyt siirtää kevätedustajainkokousta.

Lisätietoja pyydettäessä: sami.baggstrom@spl.fi

Saksanpaimenkoiraliitto Ry:n Hallitus

Psta

Sami Baggström
Hallituksen puheenjohtaja
Sami Baggström
- Ihmisen mieli on kuin laskuvarjo, se toimii ainoastaan avonaisena -

Vastaa Viestiin