Kokeisiin liittyviä asioita

Palsta on tarkoitettu vain SPL-kokeista tiedottamiseen. Ajo-ohjeet, vapaat paikat, muutokset etc.
Esa Koivulahti
Viestit: 136
Liittynyt: 04 Joulu 2007 18:27

Kokeisiin liittyviä asioita

Viesti Kirjoittaja Esa Koivulahti » 20 Huhti 2016 10:45

SPL-koejärjestelmään on laitettu varauskalenteri, johon päivittyvät automaattisesti hyväksytyt kokeet ja tuomarit merkitsevät sinne myös muut varatut viikonloppunsa.
Varattaessa tuomaria täytyy koeanomus laittaa viipymättä eteenpäin.
SPKL:n koejärjestelmään (Virkku) merkitään VIK-arvostelu erinomainen=E, olemassaoleva=O ja puutteellinen=P. Huomautussarakkeeseen merkitään meillä käytössä oleva arvostelu erinomainen= ”a3”, ”a4” tai ”a5”olemassa oleva =”vh1” tai puutteellinen= ”ng0”.
AD-kokeeseen ilmoittautuvat muun rotuiset kannattaa ohjeistaa ilmoittautumaan koejärjestelmän kautta. Järjestelmä hakee vain saksanpaimenkoirien tiedot rekisterinumeron perusteella, joten koiran tiedot pitää syöttää sinne manuaalisesti.
Mikäli koiran tunnistusmerkintä ei ole todettavissa, ei koira voi osallistua kokeeseen.
SPL kokeen häntäraha 5€/koira (Mestaruuskilpailut 8€/koira)

Koetuomaritoimikunta
Esa Koivulahti

Esa Koivulahti
Viestit: 136
Liittynyt: 04 Joulu 2007 18:27

Re: Kokeisiin liittyviä asioita

Viesti Kirjoittaja Esa Koivulahti » 08 Kesä 2016 10:05

Kokeisiin ilmoittautuvat ja koesihteerit huomioikaa, että kaikkien ilmoittautuneineiden pitää henkilökohtaisesti ilmoittautua SPKL:n koejärjestelmään (virkku), koesihteeri ei voi sitä enää jälkikäteen täyttää.

Esa Koivulahti
Viestit: 136
Liittynyt: 04 Joulu 2007 18:27

Re: Kokeisiin liittyviä asioita

Viesti Kirjoittaja Esa Koivulahti » 23 Kesä 2016 09:43

Palveluskoiraliitto on nyt muuttanut Virkku koejärjestelmää niin, että tulokset voidaan kirjata sinne jälkikäteen. Koesihteerin kannattaa huomioida, että kirjatessa koiran ja omistajan tietoja kannattaa omistajan s-postiosoitteet liittää mukaan, koska Virkusta kaikenlaisen tiedon hakeminen koiranohjaajalle esim. tulevat kokeet, koesuoritukset yms. perustuvat s-postiosoitteeseen.

Liittojen välillä on myös käynnistetty selvittely koejärjestelmien yhteensopivuudesta keskenään. Teknisten ja taloudellisten selvitysten jälkeen tehdään päätökset ja toivottavasti tulevaisuudessa tiedot siirtyvät automaattisesti meidän koejärjestelmästä Virkkuun.

Vastaa Viestiin