TIEDOTE WUSV 2017 MM joukkuepaikkaa tavoittevalle!!!

SPL:n tapahtumiin liittyvä oma tiedotus-, keskustelu- ja palautekanava.
Vesa Hirvioja
Viestit: 274
Liittynyt: 03 Tammi 2008 19:23

TIEDOTE WUSV 2017 MM joukkuepaikkaa tavoittevalle!!!

Viesti Kirjoittaja Vesa Hirvioja » 25 Heinä 2017 10:53

Jos tavoitteenasi on pääsy edustamaan Suomea ja Saksanpaimenkoiraliitto WUSV MM kilpailuihin lue seuraava tiedote tarkasti.
Karsintakoe on SPL IPO mestaruuskilpailun yhteydessä 1.-3.9.2017 Karhulassa
Onnea ja Menestystä kaikille kilpailuun osallistuville.

Tiedustelut:
MM-joukkueenjohtaja
Vesa-Pekka Hirvioja
0440 460838
vesapekka.hirvioja@gmail.com

TIEDOTE Saksanpaimenkoirien (WUSV) MM-joukkueeseen pyrkiville

WUSV MM-kilpailut pidetään tänä vuonna Hollannin Tilburgissa 4-8.10.2017. Saksanpaimenkoiraliitto on ilmoittanut tulevansa täydellä joukkueella 5 koiraa + 1 kotiin jäävä varakoira, joka osallistuu joukkueen valmennusleirille. Joukkueen johtajana toimii allekirjoittanut ja varajohtajana/maalimiehenä Tony Popper. Joukkueelle on varattu paikanpäältä majoitus 2hh/kilpailija 2 kilpailijaa/mökki, sekä lentomatkat että vuokra-auto. Joukkueeseen valitulle kilpailijalle kuuluu seuraavat palvelut: Joukkueasut, ohjaajan ja koiran matkat (joukkueen mukana), majoitus, vuokra-auton kustannukset, osallistumismaksu, illalliskortti, vastuuvakuutus kisanajaksi, valmistautumisleirin (16.-17.9.2017) matka ja majoituskulut (liiton km korvaus). Jokaisella osallistujalla on 500€ omavastuuosuus, jonka voi maksaa tai kuitata olemalla kouluttajana kisoja seuraavan vuoden aikana järjestettävissä SPL koulutusseminaarissa. Rokotuksista, terveystodistus ( uusi vaatimus), koiran terveydenhuollosta, ruokailu ym kuluista, sekä koiran kuljetukseen tarvittavasta boxista vastaa ohjaaja itse vaadittavat boxin koot: pieni narttu (XL p102xl69xk76) urokselle isoin jätti varikennel (p121xl80xk89). Ohjaajan tulee sitoutua MM-kisamatkalla ja siihen liittyvissä tilaisuuksissa noudattamaan liiton yhteistyösopimuksia sekä hyvää ja vastuullista lakien asetuksien mukaista koiran pitoa. Alustavat matkapäivämäärät ovat, lähtö la 30.9 ja paluu ma 9.10.2017.

Joukkueeseen valitaan SPL ry:n suojelumestaruuskilpailun 5 +(1 vara) parasta vähintään 270p saavuttanutta ja muut WUSV:n asettamat ehdot täyttävää koirakkoa.
WUSV MM-kilpailujen osallistuja kriteerit:
- Kuluvalta kaudelta IPO 3 koulutustunnus vähintään 250p ja jokaisesta osa-alueesta vähintään 80p, tulos tehtynä FCI hyväksymälle tuomarille.
- Ohjaajan on oltava sama MM-kilpailuissa kuin valintakokeena toimivassa mestaruuskilpailuissa.
- Koiran oltava rokotettu ja terveystarkistettu, esitettävä erillinen eläinlääkärin ja liiton allekirjoittamalla vahvistama terveystodistus . (todistus hankitaan valintakokeen jälkeen)
- Koiran kyettävä osoittamaan että pystyy hyppäämään 80cm korkean pöydän päälle. Tämä testataan kaikilta SPL IPO SM kisoihin osallistuvilta.
Jos tavoitteenasi on MM-joukkueeseen pääsy, tarvitset SPL mestaruuskokeisiin tullessasi seuraavat paperit tai skannatut sähköiset tiedostot:
- kopio passistasi, jolla todistat Suomen kansalaisuuden, tai todistuksen että asut ja olet pääosin Suomessa
- passikuva, myös sähköinen kelpaa, passikuva formaatissa
- kopio koiran rekisteriotteesta
- kopio koe-ja arvosteluvihkosta, jossa näkyy MM-kisoihin vaadittava tulos, tuomari, kokeen pvm ja paikkakunta
- Kopio koiran rokotuksista, rabiesrokotuksesta ja terveystodistuksesta. Kaikki löytyy EU-passista josta ilmenee rokotusten voimassaoloajat leimat ym. Huom! Tutustu koiran vienti-/tuontiehdot EU-maihin Eviran sivuilta.

joukkueenjohtaja Vesa-Pekka Hirvioja
0440 460838 tai vesapekka.hirvioja@gmail.com
Liitteet
TIEDOTE WUSV IPO MM 2017 joukkueeseen pyrkiville..docx
(497.72 KiB) Tiedosto ladattu 244 kertaa
TIEDOTE WUSV IPO MM 2017 joukkueeseen pyrkiville..pdf
(426.97 KiB) Tiedosto ladattu 263 kertaa