Allergiaako?

Ruokintaan ja ravintoon liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Helka Tervas

Allergiaako?

Viesti Kirjoittaja Helka Tervas » 21 Kesä 2007 13:50

Kyselisin teiltä kokemuksia.

Mulla on 3,5 vuotias uros,joka alkoi kamalasti raapia itseään tammikuussa.Ensiksi raapi korvia ihan älyttömästi ja niistä lahti melkein kaikki karvat.Korvat oli myös tosi kuivat ja karva lähti niistä tuppoina.Saatiin diagnoosi,lievä korvatulehdus ja tipat siihen.No,pian koiralle tuli verikorva ja todettiin,ettei ilmeisesti ollut korvatulehdus.Annettiin kortisonipiikki ja antibioottikuuri.Sillä rapsuttaminen hieman väheni.Myöhemmin alkoi raapia ennemmänkin mahan alta ja kintereistä ja taas saatiin antibioottikuuri,jolla mahan alunen ja kintereiden pahat ihotulehdukset kyllä parani.Ollaan siirrytty vehnättömään ruokaan ja sillä on ehkä vähäistä vaikutusta.Rapsuttaminen jatkuu kuitenkin edelleen.Verikokeissa oli siitepölyt,pölypunkit ym. ulkoiset tekijät negatiivista.Onko kenelläkään kokemusta,neuvoja,vinkkejä?

Jonna Putkonen

Viesti Kirjoittaja Jonna Putkonen » 21 Kesä 2007 16:45

Karvanlähtökin saattaa vaikuttaa kutiamisen lisääntymiseen (kuten meillä koira kutisee aika paljon, pellavaöljy on auttanu, mutta ei ole tietoa mistä johtuu, vehnätöntä ruokaa meillä myös syödään), mutta teillä en usko sitä olevan.. En oikein osaa vinkkejä antaa, mutta tällä palstalla on varmasti sellaisia ihmisiä, jotka pystyvät tietonsa ja kokemustensa kautta auttamaan sinua!

Pia Yli-Kivistö

Viesti Kirjoittaja Pia Yli-Kivistö » 21 Kesä 2007 19:55

Mitä ruokaa koirasi syö?

Helka Tervas

Viesti Kirjoittaja Helka Tervas » 09 Heinä 2007 12:41

Heippa taasen.Tietokone oli rikki,joten pääsin nyt vasta koneelle.

Koira syö ihan tavallisesta kaupasta saatavaa Hau Hau Championin vehnätöntä ruokaa.Nyt on tässä reilun viikon ajan ollut selkeästi parempi jakso.Koira ei ole raapinut juuri ollenkaan itseään.Aika ihmeellistä.
Mutta josko toi pelkkä vehnätön ruokavalio alkaisi vihdoin auttamaan?

Vastaa Viestiin