Pentulista

Jalostukseen liittyvät aiheet
Vastaa Viestiin
Eija Paananen

Pentulista

Viesti Kirjoittaja Eija Paananen »

Tarkastaako joku SPL:sta pentulistan tietoja? Sattui silmiin vain 2-vuotias koira, jolla oli jo IPO3-tulos. SKL:n jalostustietokannassa ei kuitenkaan näkynyt mitään koetuloksia.
Riitta Vainiontaus
Viestit: 234
Liittynyt: 02 Tammi 2008 20:39

Re: Pentulista

Viesti Kirjoittaja Riitta Vainiontaus »

Eikö kannattaisi kysyä kasvattajalta.
On hyvin yleistä kouluttaa hyviä koiria myös ulkomailla, jos itsellä ei ole mahdollisuuksia siihen. Ulkomaalisia tuloksia ei merkitä kennelliiton tietokantaan, mikä on sääli. Mielestäni ainakin niissä roduissa missä tuloksilla on merkitystä, FCI alaisten maiden tulokset olisi hyvä saada kirjattua meillä myös jonnekkin.

Uskoisin, että tästäkin koirasta saat kilpailukirjan nähtäväksesi, jos menet pentuja katsomaan.

Riitta Vainiontaus

Ps pentue ei ole minun,vastasin vain yleisesti
Eija Paananen

Re: Pentulista

Viesti Kirjoittaja Eija Paananen »

Koska tämä on rotujärjestön virallinen tiedotuskanava, eikö olisi syytä varmistaa, että tuloksissa ei ole vahingossa tullut
virhettä? Eritoten, kun pentulistan hinnoittelu perustuu koetuloksiin. Ja antaahan se virheellisen kuvan ostajaehdokkaillekin.
Juha Puurunen
Viestit: 604
Liittynyt: 04 Joulu 2007 08:30

Re: Pentulista

Viesti Kirjoittaja Juha Puurunen »

Tarkoittanet koiraa Kreislauf Prada? Sen kilpailukirja on rekistereiden mukaan tarkistettu ainakin Ruotsin päänäyttelyssä heinäkuussa 2013 ja LG04 näyttelyssä elokuussa.
Eija Paananen

Re: Pentulista

Viesti Kirjoittaja Eija Paananen »

Riitta, näyttää olevan tosiaan yleistä, koska yhdelläkään näyttelylinjaisen pentueen vanhemmalla ei olut tuloksia jalostusnetissä. Kaikilla käyttölinjaisten pentueiden vanhemmilla ilmoitetut tulokset näkyivät myös SKL:n sivuilla, koska kokeet oli tehty Suomessa. Ja nyt tarkoitan Suomalaisia koiria. Olen kanssasi samaa mieltä, että ehdottomasti olisi saatava myös nuo ulkomailla tehdyt tulokset jalostusnettiin.
Susanna Pihlajamaa

Re: Pentulista

Viesti Kirjoittaja Susanna Pihlajamaa »

Mistä ihmeestä saan muokattua pentueen tietoja pentulistaan?
Vastaa Viestiin