Haku koulutusohjaajaoppilaiden ohjaajaryhmään käynnissä!

SPL:n tapahtumiin liittyvä oma tiedotus-, keskustelu- ja palautekanava.
Laura Mikonsaari
Viestit: 14
Liittynyt: 20 Huhti 2016 16:35

Haku koulutusohjaajaoppilaiden ohjaajaryhmään käynnissä!

Viesti Kirjoittaja Laura Mikonsaari »

Saksanpaimenkoiraliiton koulutuskurssilla Pieksämäellä järjestetään taas suosittu ohjaajaryhmä koulutusohjaajaoppilasryhmiin!

UUSI HARRASTAJA tai koulutusohjaajakoulutuksesta kiinnostunut,
TARTU TILAISUUTEEN!
-> aikaisempina vuosina testattu ja hyväksi todettu – RYHMÄ tietoa janoaville uusille harrastajille:
NÄE JA KOE KAIKKI LAJIT VIIKON AIKANA!


Koulutusohjaajaoppilaiden ohjaajaryhmässä pääset tutustumaan ja kokeilemaan montaa eri lajia viikon aikan. Koe lajiseikkailun “huumaa” - metsäjälkeä, hakua, esineruutua, peltojälkeä, suojelua, tottelevaisuutta, teoriaa. Kaikki tämä koulutusohjaajaoppilaiden (ja heidän kouluttajiensa) matkassa!

Nappaa kiinni ja lähde viikon kestävälle viettimatkalle! Koe saalisvietin edut, aggression jyrähdykset, metsän rauha ja hikitipat otsalla, hakuporukan ilo ja auttavaisuus, peltojäljen tarkkuus, tottelevaisuuden eri tuulet, teorian salaisuudet. Pääset oppimaan teoriaa sekä kokeilemaan eri lajeja oman koirasi kanssa ja löytämään harrastuksen ilon ja riemun!

Tämä ryhmä matkaa koko kesäleiriviikon koulutusohjaajaoppilaiden ykkös- ja kakkosvuosikurssien mukana - seuraa heidän harjoitteluaan - oppii mukana - ja tekee kaikkea käytännössä omien koiriensa kanssa.

Teoriaa, tottelevaisuutta ja eri lajeja - varmuutta omaan tekemiseen ja sitä kautta koiraan. Voit myös löytää teille oman lajin!

Hakeudu rohkeasti mukaan ryhmään. Mukaan mahtuu 6 koirakkoa.
HAE MUKAAN 4.6.2023 sähköpostilla laura.mikonsaari@spl.fi. Kerro sähköpostissa itsestäsi ja koirastasi sekä harrastustaustastasi. Haethan mukaan heti, sillä ryhmään valituille ilmoitetaan tieto ennen leirille ilmottautumista!
Ohjaajaryhmään valitut ilmoittautuvat leirille normaalisti leiri-infon mukaisesti. Lisätietoja laura.mikonsaari@spl.fi