Previous slide
Next slide
Group 33

Uudet sivut uudella alustalla on avattu

vielä korjaillaan jotain ”häntiä ”yms mutta pääosin sivut ovat kuosissaan ja ennen kaikkea uudella alustalla. viikonlopun aikana laitetaan ohjeita mm. kasvattajille miten julkaiset pentueet pentulistalle, uutta on myös kodinvaihtajat eli nuorten ja aikuisten koirien myyntipalsta. Paljon uutta on vielä tulossa mm. oma verkkokauppa eli malttakaa vielä hetki

Ehdotuksia ja korjauksia saa laittaa toimiston postiin

jälkeläisluokka (1)

SPL Näyttely Röykkä ja erikoisnäyttely Kauhajoki

Ilmoittautumiset kesä- ja heinäkuun näyttelyihin tehdään Saksanpaimenkoiraliiton oman ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Täytäthän huolellisesti kaikki koiran ja omistajan tiedot, jotta ne ovat oikein näyttelyluettelossa ja tuloksissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen nly.spl.fi osoitteessa

tutustu

Tutustu Suojeluun – seuraava päivä 11.6.

Seuraava järjestetään 11.6 Kotkassa
” Saksanpaimenkoiran tulee olla luonteeltaan tasapainoinen, vahvahermoinen, itsevarma, hyvin avoin, säyseä (paitsi ärsytettynä), tarkkaavainen ja ohjattavissa oleva. Sillä täytyy olla luontaiset vietit, hyvä stressinsietokyky sekä itsevarmuutta, mitä seura-, vahti-, suojelu-, palvelus- ja paimenkoiralta edellytetään.”
Mikä tätä mittaisikaan paremmin, kuin suojelu (IGP) lajina ja harrastuksena?
”missä pääsee kokeilemaan… minkälaista se suojelutreeni oikein on…”
Nyt ei tarvitse enää arvuutella, voit tulla tutustumaan asiaan itse ja huomaamaan kuinka palkitsevaa tämä on koiralle (ja ohjaajalle).
Saksanpaimenkoiraliitto tulee järjestämään vuoden 2023 useita ”Tutustu suojeluun”-päiviä noin kerran kuukaudessa. Tapahtumat ovat avoimia, kaikille SPLn jäsenille ja heidän saksanpaimenkoirilleen.
Mitä siellä tehdään?
Käydään läpi suojeluharrastuksen ja lajin perusteita ensin hieman teoriapohjalta. Lisäksi tehdään käytännön harjoitteita koirakoiden tarpeen, osaamistason ja halukkuuden mukaan.
Harjoituksista vastaa saksanpaimenkoiraliiton maalimiehet ja avustajina saattaa olla myös koulutusohjaajia ja kokeneempia harrastajia.
Tavoitteena matala osallistumiskynnys ja kaikille osallistujille selkeä kuva niin itse harrastuksesta, kuin oman koiran ominaisuuksista eli niistä jalostuksen kannalta olennaisista asioista.
Hinta on 25,00€/koulutuspäivä/koirakko (koulutusmaksu)
Mitä teen?
-Ilmoittaudu ohjeen mukaan www.spl.fi ilmolinkin kautta harjoituspäivään tai vaikka kaikkiin,
-Tule harjoituspäivänä paikalle (osallistujat saavat tarkemmat ohjeet esim koiran purulelusta yms myöhemmin)
-Opi paljon uutta koirastasi ja yhdestä harrastuslajivaihtoehdosta
-Näissä tapahtumissa pääset myös harjoittelemaan esim. rohkeuskokeeseen.

artikkelit_fallback

SPL-Eettinen koulutus ja sitoumus !

Jos haluat suorittaa koulutuksen laita sähköpostia liiton toimistoon spl.toimisto@spl.fi
saat linkin koulutusalustalle. Kun olet suorittanut koulutuksen, laita uusi viesti, että koulutus
suoritettu, niin lähetämme sinulle sähköisen allekirjoituslinkin eettiseen sitoumukseen.
Liitto tarjoaa kaikille jäsenilleen koulutuksen.
SPL-Suojelulisenssi on voimassa vain jos kyseinen koulutus on käyty ja sitoumus
allekirjoitettu.

Sosiaalinen media

Jalostustarkastus 29.7 ✨

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Miikka Hakio 050 468 3458
mhakio (ät) gmail.com

Järjestäjänä toimii SPL Itäuusimaa ry

#spl #saksanpaimenkoiraliitto #saksanpaimenkoira #splkouluttaa #spljalostustarkastus #monipuolinenharrastuskoira #monipuolinensaksanpaimenkoira #splitäuusimaa #splitu

☀️ SPL KESÄLEIRI ☀️

Leiri järjestetään Pieksämäellä 8.-15.7. Ilmoittautuminen ja majoitusvaraus aukeaa huomenna 5.6 klo 9 !! 🤩

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

https://ssl.eventilla.com/spl23

Kouluttajat leirillä:

https://www.spl.fi/events/spl-leiri/

#spl #saksanpaimenkoiraliitto #saksanpaimenkoira #splkouluttaa #monipuolinenharrastuskoira #monipuolinensaksanpaimenkoira #splkesäkurssi #splkesäleiri

SPL KOULUTTAA

Seuraava koulutuspäivä Röykässä 18.6 ✅

SUOJELUN ”KOTILÄKSYT”

Jatkoa tutustu suojeluun-koulutuksille : suojelun kotiläksyt ja apuohjaajana toimiminen = tukiopetusta suojelun hallintaan.

Ensimmäinen koulutuspäivä sunnuntaina 18.6.2023 Röykässä, heinäkuussa SPL kesäleirillä ei varsinaista suojelun kotiläksyt-päivää vaan koko viikko ”tukiopetusta” jossain valitsemassasi esim. suojelun hybridiryhmässä, elokuussa koulutuspäivän järjestää SPL Länsi-Uusimaa – tervetuloa mukaan! Seuraavista päivistä tiedotetaan somessa sekä sp-lehdessä.

Mitä asioita suojelussa voit itse harjoitella, jotta suojelutreenit maalimiehen kanssa sujuisivat helpommin ja jotta koirallasi olisi suuremmat valmiudet olla hallinnassasi ja suorittaa annetut tehtävät aktiivisesti ?

Yhteistyö, aktiivisuus, palkan merkitys, hallinnan alkeet ja jatkot : maalimiehen siirrätys, irroituksen vahvistaminen, rauhavaihe, seuraaminen ja muu hallinta häiriössä, käskyjen kuuntelu, piilolta kutsu, sivukuljetus jne. jne. Monia asioita voit treenata itse tai treenikaverin/apuohjaajan kanssa ja saada näin paremmat valmiudet ja varmuus suorittaa!!

Apuohjaaja – treenin suuri apu – näkee ja huomaa kaiken, lukee treeneissä vierasta koirakkoa ja maalimiestä, auttaa, ohjaa ja ohjeistaa – saa treenin sujumaan paremmin. Apuohjaaja on monen treenin kulmakivi, ohjaajan ja maalimiehen luottopakki. Miten toimia apuohjaajana ? Tule kuulemaan, katsomaan ja kokemaan.

Saksanpaimenkoiraliitto ja SPL koulutusohjaajat tulevat järjestämään tänä vuonna useita Suojelun kotiläksyt ja apuohjaajana toimiminen – kurssipäiviä.

Ilmoittautuminen näihin www.spl.fi etusivun linkin kautta. Päivän hinta on 30 e.

Kenelle : suojelunharrastaja – koirasi osaa jo perusasiat tottelevaisuudessa – tervetuloa mukaan!

Lisätietoja spl.toimisto@spl.fi

#spl #saksanpaimenkoiraliitto #saksanpaimenkoira #splkouluttaa #monipuolinenharrastuskoira #monipuolinensaksanpaimenkoira #splröykkä #suojelunkotiläksyt

Tänään juhlitaan valmistuneita ja koulunsa päättäneitä! Onnea kaikille ja nauttikaa kesästä! 🌹

Rockylla on ollut pitkä koirakoulu takana ja nyt pääsee nauttimaan KESÄLOMASTA! 😍😂☀️

#spl #saksanpaimenkoiraliitto #saksanpaimenkoira #splkouluttaa #monipuolinenharrastuskoira #monipuolinensaksanpaimenkoira

Huoltokatko

Keskustelupalsta on uuden sivuston julkaisun myötä huoltokatkolla. Otamme keskustelupalstan käyttöön mahdollisimman pian.

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors