SPL-maalimies

Kuka on SPL-Maalimies?

SPL-Maalimies on Saksanpaimenkoiraliitto ry:n pätevöimä henkilö, joka on käynyt Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskoulutuksen hyväksytysti. Käytännössä maalimiehen kohtaat oman alaosastosi treenikentällä, jossa hän auttaa sinua koirasi kouluttamisessa. Maalimies on myös kouluttamassa liiton tapahtumissa. Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskoulutuksella on pitkä historia ja ajansaatossa on pätevöity monia maalimiehiä jotka ovat menestyneet erinomaisesti kansainvälisellä tasolla. Saksanpaimenkoiraliitto on kouluttanut maalimiehiä myöskin viranomaiskoiratoimintaan poliisisille, puolustusvoimille ja rajavartiolaitokselle. Saksanpaimenkoiraliiton maalimiesten merkitys erityisesti voimankäyttökoirien koulutuksessa eri viranomaisille on ollut ja on edelleen erittäin iso. Viimeisimmät poliisikoiralaitoksen asettamat maalimiesoppilaat osallistuivat koulutukseen 2019.

Minustako SPL-Maalimies?

Maalimieskoulutus kestää minimissään kolme vuotta. Maalimieskoulutus sisältää vuoden harjoittelun mentorin kanssa, sekä vuosikurssit 1, 2 ja 3. Kun maalimiesoppilas ilmoitetaan koulutukseen on hän 1.vuosikurssilla. Kesäleirillä on mahdollista saada nosto seuraavalle vuosikurssille ja 3.vuosikurssilla on mahdollisuus pätevöityä kesäleirin päätteeksi SPL-maalimieheksi. Mikäli oppilas 3. vuosikurssilla ei pätevöidy on hän seuraavan vuoden 2.vuosikurssin mukana. Minimissään käy maalimiesoppilas kaksi kevätleiriä ja kaksi kesäleiriä koulutuksen aikana.

Miten käytännössä pääsen maalimieskoulutukseen?

Huoltokatko

Keskustelupalsta on uuden sivuston julkaisun myötä huoltokatkolla. Otamme keskustelupalstan käyttöön mahdollisimman pian.

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors