Epäeettinen kohtelu

Ilmoitus koiran epäeettisestä kohtelusta

Toimintaohjeet havaittaessa koirien epäeettistä kohtelua:

Väkivaltaiseen tai epäeettiseen kohteluun on puututtava välittömästi.

Mikäli välikohtaus on tapahtunut Saksanpaimenkoiraliiton alaosaston tilaisuudessa, kentällä tai tiloissa, asiasta tulee ilmoittaa asianomaisen yhdistyksen hallitukselle mahdollisimman pian, mieluiten kirjallisesti. Ilmoituksessa täsmennetään tapahtuman aika ja paikka sekä mahdolliset silminnäkijät.

Tapahtumasta voi ilmoittaa Saksanpaimenkoiraliiton toimistoon tällä sähköisellä lomakkeella – ilmoitus koiran epäeettisestä kohtelusta

Mikäli asia vaikuttaa täyttävän eläinsuojelurikoksen tunnusmerkit, voi siitä tehdä ilmoituksen poliisille (sähköinen rikosilmoitus: https://asiointi.poliisi.fi/). Poliisin tehtävä on tutkia, onko rikoskynnys ylittynyt.Tapahtumasta voi ilmoittaa myös alueelliselle tai kunnalliselle valvontaeläinlääkärille.

Lisätietoja: https://avi.fi/asioi/henkiloasiakas/luvat-ilmoitukset-ja-hakemukset/elaimet/elainsuojeluilmoitus

Saatuaan ilmoituksen koiran epäeettisestä kohtelusta Saksanpaimenkoiraliitto ottaa yhteyttä alaosastoon, jonka tilaisuudessa, kentällä tai tiloissa väärinkäytös on havaittu. Yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa selvitetään tapahtumien kulku ja päätetään jatkotoimenpiteistä.

Huoltokatko

Keskustelupalsta on uuden sivuston julkaisun myötä huoltokatkolla. Otamme keskustelupalstan käyttöön mahdollisimman pian.

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors