Koulutus

Koiran kouluttaminen vaatii tietoa, jota Saksanpaimenkoiraliitto jakaa jäsenilleen. Tietoa koiran kouluttamisesta saat parhaiten liittymällä jäseneksi alueesi alaosastoon ja osallistumalla sen toimintaan. Alaosastoissa tehdään peruskoulutustyö, joissa kouluttajina toimivat Saksanpaimenkoiraliiton koulutetut ja pätevöidyt koulutusohjaajat sekä maalimiehet.

Saksanpaimenkoiraliitto järjestää jäsenilleen vuosittain koulutustilaisuuksia ja seminaareja, joissa kouluttajina toimivat kokomaailman alansa huiput.

Jokavuotinen koulutuskurssi on Saksanpaimenkoiraliiton suurin koulutustapahtuma, jossa kouluttajina toimivat Saksanpaimenkoiraliiton koulutusohjaajat ja maalimiehet. Eri koulutusryhmissä koiran kouluttamisen lisäksi leirillä koulutetaan uusia koulutusohjaajia ja maalimiehiä. Virkakoiran ohjaajille on oma koulutusryhmä, johon osallistuvat mm. puolustusvoimien-, rajavartiolaitoksen- ja poliisin koiranohjaajat. Viikonmittainen koulutusleiri koostuu laadukkaasta koulutuksesta ja yhdessäolosta samanhenkisten ihmisten kesken.

SPL-kouluttajia on mahdollisuus käyttää myös Saksanpaimenkoiraliiton ulkopuolisissa tapahtumissa.

 

Ilmoittautumiset tapahtumiin

SPL Mestaruuskilpailut 2017

Aika Tapahtuma, paikkakunta  Tuomarit Lisätiedot 
Avoinna Valjakkohiihto

Ei järjestetty

22.7 Agilityn mestaruuskilpailut

Järj. SPL-Rauma

19. - 20.8 TOKO, Hyvinkää Järj. SPL-Itäuusimaa
31.8. - 3.9. IPO & WUSV MM-karsinta

Järj. SPL-Kotka

15. - 17.9. Kansallisten lajien mestaruuskilpailut

Järj. SPL-Röykkä

1. - 8.10. WUSV IPO-MM-kilpailut, Hollanti

 

Avoinna FH-mestaruuskipailut  

Järj.